Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Komedie
  • Horor

Recenze (5)

plakát

Trabantem do posledního dechu (2016) 

Parádní zážitek, doufám, že ne poslední výprava. Místy by se do popisu mohlo přidat drama/romantický a bylo by to kompletní. Tolik držkopádů, zranění a závad snad nebylo v ani v předchozích výpravách dohromady. Těším se na rozšířené vydání v podobě seriálu na ČT. Sympatičtí nový členové posádky, doufám že budou k vidění na další cestě.

plakát

Rytíř pohárů (2015) odpad!

Něco tak nudnýho jsem už dlouho neviděl, osobně tohle považuji za největší utrpení co jsem měl z filmu za poslední dobu. Příběh, jestli se to tak dá nazvat, absolutně o ničem, Christian Bale tam celej film čumí jak po lobotomii, nikdy více "filosofický" film.

plakát

Z for Zachariah (2015) 

Pro mě docela zklamání, postapokalyptický příběh je asi nejslabší co jsem zatím z tohohle žánru viděl. Margot Robbie jako vesnická holka taky zrovna nestála úplně za vidění. Romantika se pro některé změnila v rasovou volbu. Drama žádné, příběh slabý.

plakát

Vše je ztraceno (2013) 

Velice zajímavý film o přežití na moři. Dle mého názoru tam bylo pár věcí, při kterých riskoval zbytečně a mohlo to dopadnout jinak, ale kdo by uvažoval v takovéto situaci racionálně. Jinak doporučuji neztrácet čas s hledáním titulků, těch pár slov zvládne přeložit i méně zkušený angličtinář.