Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Horor

Recenze (328)

plakát

Star Wars: Poslední z Jediů (2017) 

Přes všechnu tu kritiku kolem, jde o nejtradičnější Star Wars film od klasické trilogie. Nádherné designy, práce s vizuály, meditace nad podstatou Síly, krátké časové období během kterého se děj posune, budování nových světů, humor, herecké výkony, široké spektrum postav, myšlenkové téma atd. - prostě vše, co Star Wars film má mít.

plakát

6 underground: Tajné operace (2019) 

Bay by se měl držet co nejdále od politiky. Nevím jestli se snažil něco říct, ale bohužel to tak aspoň vypadalo. A i ta omáčka okolo je zmatená, neucelená a přestřelená.

plakát

Vánoční princ: Královské dítě (2019) 

Dámy a pánové, vřele doporučuji tento kvalitní filmový zážitek plný lahodných klišé, výživných hereckých výkonů, kořeněného drama, nasládlé atmosféry a čistého šílenství.

plakát

Premiér (2019) (seriál) odpad!

Spend thousands to make the worst sitcom ever just to own the libs.

plakát

Tvůj souboj s divočinou (2019) (pořad) 

Když máte chuť na něco nenáročného, co vás i trochu poučí. Myslím, že to má jinou cílovku než ostatní Gryllsovi pořady - tohle je spíš rodinné, takže to zvládnout i menší děti, ale nebude to fungovat moc dobře pro českého diváka Netflixu. Ale ty klikací adventury mě vždycky bavily, tak proč ne :)

plakát

Aquaman (2018) 

V kině mi asi pustili jiný film než všem ostatním. Jinak si to neumím vysvětlit.

plakát

Vázání Kytice (2017) (amatérský film) 

Ukázalo potenciál, tak snad příští díla tvůrců dopadnou lépe.

plakát

Zrodila se hvězda (2018) 

Prvních 30 minut je super a vše funguje - postavy jsou vykresleny, herci odvádí skvělou práci, Bradley Cooper nechává všechny scény dýchat a romance mezi hlavními postavami je uvěřitelná. Ale pak jsem se prostě nedokázal vcítit do hlavních postav a už vůbec ne do postavy Ally, která jako by najednou se stala úplně vedlejší postavou a neměla žádnou vlastní iniciativu. Po shlédnutí mě napadlo, že možná člověk musel vidět předchozí verze, které doplnili některá chybějící místa nebo tak, protože netuším, že tento film tak moc fungoval u většiny lidí, ale mě si nezískal. A není to tím, že bych byl chlap - byl jsem na filmu s kamarádkou a měla úplně přesně stejné pocity. Jako bychom začaly sledovat postavy, které jdou od jedné scény k další, ale už ne reálné lidi.