Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Dokumentární
  • Sci-Fi

Recenze (229)

plakát

Spáč (1973) 

slabší z woodyho filmů

plakát

Strašáci (1971) 

Film ma par svetlejsich bodu ale k dokonalosti ma daleko. BTW skoda ze jsem mel moznost zkouknout jen nejakou zkracenou verzi kterou kterou dementne sestrihal nejaky strihac plechu ve fabrice ale na vysledku by to moc nezmenilo.

plakát

Kingsman: Zlatý kruh (2017) 

Druhý díl býva většinou slabší než předchozí a bohužel v tomto připadě to platilo dvojnásob.

plakát

John Carter: Mezi dvěma světy (2012) 

Myslím že svět byl k tomuhle filmu hodně nespravedlivý, a zdejší hodnocení bezrozmýšlení kopíruje to ze zmanipulovaných rotten tomatoes.

plakát

Tiché místo (2018) 

Asi tak lepší ** ale víc ne. Pusobí to na mě úplně jako ty krátky filmečky co jsou na youtube, mají tak do 5 min. Těch malých neznámých amaterských studií, co se snaží ukázat své schopnosti. Je to vždycky misteriozní, horororové, s ufounama anebo zombikam. A každý kdo to vidí tak si říka super nápad, škoda že to není delší šel bych na to do kina. Problém je, že často to má super neotřelý nápad, ale na celovečerák se to nedá roztáhnout a veškerá překvapení je vyplácané už v traileru. A to je přesně případ tohoto filmu. Zkrátka jsem nebyl překvapen dějovými zvraty atak nějak se všecko ubíralo cestou, která byla jasná už od začátku a ktomu děsně nelogické chováni postav. Co se týče konce tak ten byl zřejmě inspirovaný filmem mars útočí :) BTW tak si říkám jestli se jedná o emzáky co slyší na kilometr daleko spadnutí špendlíku musí taky slyšet dech a tlukot srdce a pokud jsou slepý jak koťata tak přece nemůžou jen tak pobýhat po světě 70 km/h neboť by se zabili o první strom do kterýho vrazí. Za další pokud řekněme přišli z planety kde je absolutní tma a proto se orientují jen podle zvuku a mají proto tak dobře vyvinuté zvukové receptory mněla by se u nich zákonitě vyvinout echolokace jako u netopýrů.

plakát

Spalující touha (1999) 

Považuju se za nadšnce do Kubrickovy tvorby, ale děj posledního filmu mě nevím proč neoslovil.

plakát

Donekonečna (2017) 

Presne ten typ filmu ktere mam rád, natočené originálním způsobem a neokoukaný příběh, který dokáže překvapit. Výbroný lovecraft horor tj. žadné laciné lekačky, ale strach z něčeho tajemného a neznámého co není vidět.

plakát

Vlastníci (2019) 

Po dlouhém bádání jsem došel k jednoznačnému závěru kdo dává míň jak *** tak je komunista, který se cítí být filmem uražen a pravděpodobně se v nějaké z postav sám poznal.

plakát

Výjimeční (2019) 

Komedie? urcite ne. Drama? možná. Podbízívá, sociální multi-kulti agitka? určitě.