Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Horor

Recenze (43)

plakát

Predátor: Evoluce (2018) 

Tak nějak jsem čekal, že na závěr z tý kapsle vyleze Arnie :D Ale jako film hrozná slátanina, bohužel. Film neměl ani hlavu, ani patu.

plakát

Dva světy - The Crossing (2017) (epizoda) 

Četl jste někdo knížku "Temná hmota" od autora jménem Blake Crouch? Ano, to je ten autor, co nám dal předlohu k seriálu Městečko Pines. A proč o tom mluvím? V knížce je hoooodně podobný námět, takže inspirace, nebo rovnou tak trošku ukradnutý nápad? :)

plakát

Mumie (2017) 

Tak musím uznat, že nová mumie je docela kočka a hot, ale jinak ten film podle mě za moc nestojí. Divné scénáristické machinace, a hlavně nevyužitý potenciál, které spousta záběrů měla, zůstal bohužel nevyužitý. Vůbec jsem například nepochopil, kde tvůrci vzali, že se ve filmu musí objevit postava doktora Jekylla (potažmo pana Hyda). Ovšem konec je otevřený, s možným nastíněním záměru tvůrců s touto postavou, ale i dalšími. Pro mě ale tak maximálně tři hvězdičky z pěti.

plakát

Daredevil - Cut Man (2015) (epizoda) 

Ten souboj na konci bez jediného střihu byl TOP!

plakát

V/H/S: Viral (2014) 

Co jsem to viděl??! Jednička i dvojka byli pěkně udělaný, mám v nich svý oblíbený momenty, ale tohle byla s prominutím sra*ka všech sra*ek. Jediný celkem přijatelný byl příběh o paralelním vesmíru, jinak nuda, trapnost, tragédie.

plakát

Sezóna zabíjení (2013) 

Nejdéle vyprávěný vtip o knězovi a hříšníkovi v historii kinematografie :D

plakát

Drive Angry (2011) 

Nicolas Cage s dalším příčeskem, nad kterým zůstává rozum stát :D - kdyby se ten chlap rozhodl jít do hola, jako třeba Willis, tak mu to i sekne, takhle je to jen k smíchu. Ale co se týče filmu - čekal jsem béčko, dostal jsem béčko, které mě navíc i vcelku bavilo - je to sice kravina, ale dobrá kravina :)) Spousta věcí šla určitě udělat lépe, ale už jenom kvůli Williamu Fichterovi a jeho postavě, která je jednoznačně nejlepší na celým filmu, se mé hodnocení vyšplhalo takto vysoko :) 4/5