Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Komedie
  • Krimi

Recenze (87)

plakát

Star Trek: Do neznáma (2016) 

Vnímám to jako návrat k původnímu Star treku. Spolu s lens flares zmizela ta vycizelovaná úpěnlivá minimalistická futurističnost a místo toho máme zamotanou nepřehlednou akci plnou divočin a divných, ale geniálních nápadů. Scénář je tentokrát odlehčený a místy velmi vtipný, využívající narážky a pravou star trekovou něžnou kousavost. Kirk je v průběhu jaksi upozaděn, vlastně těžko říct, na koho se tentokrát v příběhu soustředíme nejvíce. Což je dle mého názoru skvělé. Každý má svou roli. S třetím filmem přichází velká spokojenost. For Leonard Nimoy and Anton. <3 Btw hudba pořád stejně dobrá. :)

plakát

Heidi, děvčátko z hor (2015) 

Čekala jsem všelicos, ale film, stejně jako všichni vybraní herci překonal všechna očekávání. Milovanou dětskou knihu, příběh vytvořený ve fantazii jde v reálu zmastit hodně (viz. Hobit :D) ale tohle ze mě vymáčklo i slzu. :)

plakát

Kuky se vrací (2010) 

Roztomilé a milé. Být dítě, pláču pro malého Kukyho a chci ho domů. Takže film vzbuzoval drobný úsměv a vyvolával vzpomínky na dětství...je kouzelný a miloučký, s typickým svěrákovským humorem. ...Na chlapci v hlavní roli je taaak zjevné, že je to mladý Svěrák! Pochytil tolik tatínkových gest, vyjadřování a podobně...a nemyslím, že je to na škodu. :) ...Kukyho by ovšem mohl dabovat někdo jiný...nebo možná nikdo.

plakát

Sherlock (2010) (seriál) 

Po dlouhé době jsem opět nadšená a natěšená na další každou epizodu (třebaže si BBC s fanoušky nepěkně zahrává. :( ) ...I když je mým oblíbeným Sherlockem Jeremy Brett, B. Cumberbatch byl opravdu skvělá volba. Spojení moderní technologie a klasiky v tomto případě vyšlo dokonale, hudba podtrhující atmosféru, drobné popisky, které se objevují v průběhu dílu jsou výborné (když už se nechystáme sami od sebe...:D) a volba herců je výborná. (Chudák Watson. :D) Zasloužených pět hvězdiček. nemám co vytknout. (!!!)

plakát

Narušení (1999) 

Úžasný film. Úžasný herecký výkon angeliny jolie. A Wiona je prostě sympaťačka. :)

plakát

Med a čtyřlístek (2005) (seriál) 

Reakce na pár prvních dílů? Boží. A ten opening....wow. :D

plakát

Rychlé šípy (1969) (seriál) 

Milované Rychlé šípy. Lituji toho, kdo neprošel obdobím lásky ke svým kamarádům a snahou založit podobný klub...V této verzi byl sice Mirek Dušín, který si (a podporoval tím tvrzení většiny,) vybíral do dvojce vždy nebohého maličkého Červenáčka, označován jako ,,Pedofil jedné tváře", Jindra Hojer jako ,,Nějaké zvířátko, alenevímjaké", Rychlonožka jako týrané dítě a Jarka Metelka jež se svým vzhledem minul dobou a nezapomnutelný červenáček-nebohý otrok Mirka Dušína....Miluji Rychlé šípy a pana Foglara....Mají 5*, ale to jen díky tomu kouzlu již zapomenutého a padlého přátelství a lásky chlapci k chlapci, přičemž to nehraničí s pornem....;o)

plakát

Night Head Genesis (2006) (seriál) 

Líbilo. moc moc. To, že hoši potkávají samé zlé lidi bylo trochu podivné, ale když tenhle detail pominu, líbilo moc. ...ještě bch si dovolila namítnout proti poznámce Subjektiva...člověk SAMOZŘEJMĚ NEPOUŽÍVÁ mozek celý. Máme čichové, hmatové a podobné smyslové části mozku, paměť a další, ale tyhle všechny zabírají skutečně jen pouhých 10%. Stoprocentní výkonnost by pro běžného člověka byla smrtelná. Bohužel.

plakát

Nana (2005) 

....................................................................................................................................Vážně není co dodat.........................Brusinko, to oblečení z nich SERVEM! .....................................Hlavně z Kenichiho, který je tu rozkošný................jako vždy....? :D