Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Krimi
  • Akční
  • Komedie
  • Krátkometrážní

Recenze (909)

plakát

Letní úlet (2022) 

Sympatická herecká omladina a pár filmových veteránů (Andie, Dermot, Kate) v příjemné letní jednohubce s fajnově laděným soundtrackem. Jasně, scénář není nijak originální, ale celé je to takové nenáročné a milé. Možná jsem to neviděl naposledy. . .taneček na Get Busy potěšil!

plakát

Seveřan (2022) 

Severský Revenant! To, co jsem po zhlédnutí traileru očekával, tak jsem i dostal. . .surovou, špinavou a místy dosti brutální atmosférickou podívanou, kterou si divák v kině prostě užije na 100%! Všechno umocněno dokonalým soundtrackem a až animálním herectvím hlavních hrdinů v čele s bestiálním Skarsgårdem. Pomstychtivý biják jak má být!

plakát

Sirotek: První oběť (2022) 

Dlouhé čekání se nakonec vyplatilo. Filmaři to měli dost obtížné, protože od začátku je jasné, že první díl není šance trumfnout. Ale i tak se jim povedlo natočit poctivý thriller s fajnovým zvratem. To, o čem jsme slyšeli v jedničce konečně i vidíme a myslím, že tenhle průběh jsme nikdo nečekal! Esther je prostě mrcha nedobrá a každý tady dostane, co si zaslouží. Mimochodem, Julia Stiles mile překvapila!

plakát

Stíny v mlze (2022) (seriál) 

Řekl bych, že ČT umí točit určitě i lepší krimiseriály. Jako nenáročná podívaná na pondělní večery ideál, ale jinak se to vyjma finálního dílu a excelentního Miroslava Hanuše celkem halí ve stínech průměrnosti a nezachraňuje to ani výkon Jirky Vyorálka, který mě osobně v celé sérii velmi mile překvapil.

plakát

Šéfka (2022) (seriál) 

Mezi vším tím seriálovým patosem, který v poslední době Nova natačí, je to světlá výjimka. Rozjezd a první polovina seriálu vypadala hodně slibně, až jsem si říkal, že to nemůže být z produkce stejné televize, která má na svědomí Ordinaci a Ulici, ale druhá polovina Šéfky trochu ztratila tempo i grády, takže nakonec malinko zklamání. Každopádně Kateřině role majorky sedla skvěle! Jsem docela zvědavý, jestli navážou s pokračováním. . .

plakát

Zranitelná srdce (2022) 

Velmi milé překvapení. Ve všech směrech povedená romance, u které člověk zapřemýšlí nad životem, co že je vlastně důležité a jestli vůbec existuje pravá láska. Já vím, že ano a proto užito na maximum!

plakát

Clarice (2021) (seriál) 

Clarice je ikona, ale sama jako taková bohužel celý seriál nemá šanci utáhnout. Filmové klasice se to samozřejmě rovnat nemůže, ale dějová linka s Buffalo Billem byla fajn. Pár dílů mělo i dost slušnou atmosféru. Na jedno podívání v tom nevidím žádný problém.

plakát

Kdo mi jde po krku (2021) 

Málo muziky za nemálo peněz. . .vlastně to všechno vypadalo na oko celkem pěkně, akorát tomu chybělo to zásadní - dobrý scénář!

plakát

Greenland: Poslední úkryt (2020) 

Páni! Absolutně nevidím důvod, proč bych neměl dát plnou palbu. . .zručně natočené rodinné drama na pozadí jedné katastrofické události. U několika scén mi slušně spadla brada. Skoro až překvapivá spokojenost!