Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Sci-Fi
  • Krimi

Recenze (6)

plakát

Dokonalý trik (2006) 

Film rozhodně k přemýšlení, ale o tom kouzla jsou. Vzájemná přetlačovaná u kouzelníků, kdo dělá lepší triky je fakt výborna. Vše se ještě odehrává na konci přředminulého století, takže o to je to zajímavější, co všechno scénáristi dokázali vymyslet, aby to šlo s dobou.

plakát

John Wick (2014) 

On zasáhne 1000X do hlavy a ani jendou nemine, ale jemu se jen tak neco nestane...proste klasicka US akčňovka, kde se jedná o pomstu a zase to má co dočinění s velkejma bossama. Všechno se kopletně vyhýbá realitě. Ale pokud s tím půjdete do toho,že je to zase trochu fantasmagorie, mohlo by se líbit.

plakát

Město bohů (2002) 

Film, pro nás ze vzdáleného prostředí, ale když si člověk uvědomí, že je to inspirováno skutečností jde mu až mráz po zádech, co všechno je kde možné. Film je natočený opravdu skvěle a mohu jen doporučit. Je síla, že děti, které z těží chodí do druhé třídy (tedy alespoň u nás) už mají na kontě několik vloupaček či životů.

plakát

Let (2012) 

Mám rád filmy a dokumenty o letadlech, miluju lítání, i vyšetřování, bohužel, nevyhnutelných leteckých nehod, takže tenhle film jsme chtěl vidět hned po prvním shlédnutím traileru, naštěstí jsem nebyl zklamán filmu dávám plných 5 hvězd. Samozřejmně ne jen kuli havárce letadla, ale především za celý příběh. Vzhledem k dnešní společnosti se problém alkholismu bude asi zvyšovat a pak z toho mohou být nepíjemné následky a člověku trvá strašbnou dobu, než si dokaže přiznat, že je alkoholik. Teměř p ocelou dobu filmu mi tu scházelo napětí, přesto ten plný počet dát musím.

plakát

Zmizelá (2014) 

Když jsem viděl online nominace na oscara, nic mě nějak nepřekvapilo...až na to, že tento snímek byl nominován pouze v 1 katogerii a to za herečku v hlavni roli. Tenhle film by si zasloužil víc. Líbilo se mi, že jedno vysvětlení k filmu se řeklo vlastně už během půl hodiny a najednou začínal nový přiběh. Opravdu jsem tento film hltal a hltal, snad mi neutekla žádná vteřina. Parádní dílo.

plakát

Hanebný pancharti (2009) 

Jakmile je vidět jméno Tarantino v režii, pro mě to znamená, že ten film bude za něco stát a tak tomu bylo i u panchartů. Člověk mohl být vlastně napjatý téměř do posledních minut, vzhledem k tomu, že pořád čekal, co se stane, až to Shosanna i Pancharti rozjezdou.