Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Dobrodružný

Recenze (142)

plakát

Nebeští jezdci (1968) 

Silně nezáživný film.Nemá akci,nemá spád,nemá to napětí,nemá vtip,nemá nápad.Romantika je taky téměř na nule.Shrnutí - je to velmi nadhodnocené.Jednu hvězdu dávám ze soucitu.

plakát

The Collector (2009) 

Přestože nejsem spřízněnou duší se Saw a s podobnýma řezničinama,tak musím uznat,že tento horor mě udržel ve střehu celou dobu.A to přes spoustu nelogičností.Nicméně,k druhému shlédnutí se asi nepřinutím.Přece jen jsem zastánce realističtějších snímků.

plakát

Naši furianti (2011) (divadelní záznam) 

Tak tato verze furiantů je rozhodně zdařilejší než ta slovenská (Viťúzi) i ta z Národního divadla.Moc jsem se bavil.Bylo tam docela dost dobrých a vtipných nápadů.Opět jsem si ověřil,že i v méně známých divadlech je hodně talentovaných a skvělých herců a hereček.

plakát

Babovřesky (2013) 

Tak já byl docela spokojený.Malinko víc přitažené za vlasy mně připadaly báby.Tam byl přece jen trošku ubral.Většina herců předvedla výborné herecké výkony,z nichž pro mne nejlepší byl Kikinčuk.Klidně se na Babovřesky kouknu znova a snad i vícekrát.Což o Kameňácích říct nemůžu.

plakát

Krycí jméno: Čistič (2007) 

Základní myšlenka dobrá.První polovina taky celkem dobrá.Pak to začalo stagnovat.Zvrtlo se to do podprůměru a naprosto vyčpělo.Škoda.

plakát

Král Richard III. (2010) (divadelní záznam) 

Hra má rozhodně svou vysokou uměleckou hodnotu.Na můj vkus je to však až příliš velké drama.Preferuji lidovější hry,pokud možno s humorem.Jednou rozhodně stačilo.

plakát

Ben Hur (1959) 

Pěkné a působivé.Na svou dobu vynikající,byť zbytečně dlouhé.Právě díky té délce to malinko postrádalo spád.Věřím,že při dnešních technických možnostech by z toho byli schopni udělat snímek ještě o mnoho působivější.Trochu mně vadila,byť jen lehce,namalovaná Ester.K pěti* tomu chybí jen velmi málo.

plakát

Černá díra (2011) (divadelní záznam) 

Totálně ujetý scénář,kdy se jednoduchý děj s malými změnami neustále opakuje.Navíc si všechny postavy neustále mění role.Tak tohle zrovna nemusím.Co musím,to je uznat herecké mistrovství všech herců.Pokud si odmyslím jakýkoliv děj,tak jsem se ztvárněním postav doopravdy bavil.

plakát

Kráska v nesnázích (2006) 

Malinko rozpačitý začátek.Ale to bývá dost často.Pak to mělo docela spád a musím se přiznat ,že jednotlivé postavy mě docela vtáhly a tak nějak jsem se ztotožnil s jejich rolemi.Herecké výkony byly na vysoké úrovni.Včetně mladistvých.

plakát

Barbarella (1968) 

Krásná Jane Fonda.Nic víc.