Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Animovaný

Recenze (57)

plakát

Ano, šéfe! (2009) (pořad) 

Někdy sice s jeho rozdáváním nálepek nesouhlasím, ale jinak se jedná o další televizní pořad (po Uvolněte se, prosím), na který se rád každý týden dívám.

plakát

Ash vs Evil Dead (2015) (seriál) 

Ash se po těch všech letech vůbec nezměnil. Stále inteligencí neoplývající vidlák s plnou pusou hlášek. Teď jako stárnoucí podivín balí holky historkami o své chybějící ruce a nezodpovědnost u něj hraje naprostý prim. Takřka celou první sezónu se to vedlo v zábavném a zároveň brutálním stylu, kdy jsme si pomalu zvykali na nové posily v týmu - Pabla a Kelly. Závěr série už byl nádhernou nostalgickou tečkou, kdy se celé dění přesunulo do chaty, kde to veškeré zlo začalo. Plno odkazů na předchozí filmy a spousta krve. Evil Dead jsou pro mě klasikou, kde Raimi dal hororu další rozměr. Všichni zúčastnění si zaslouží pochvalu, a že i po té letité pauze se Campbell nebo Raimi rozhodli opět společně nasednout na kolo a vyšlápnout napříc dalšímu krvavému dobrodružství. // 1. série - 90 %

plakát

Benga v záloze (2010) 

Kdyby celý film byl jako prvních 10 minut, kdy na scéně váleli Samuel a Dwayne, tak by to byl neskutečný výplach. Bohužel po přesunu na úhlavní dvojku (Will a Mark) šlo vše do háje. 2* dávám jen za ten akční začátek a skok ze střechy.

plakát

Cesta za vítězstvím (2006) 

Velmi příjemný film o sportu, který je pro mě nejlepším sportem na světě. Určitě tento film obsahuje spoustu klišé, ale určitě patří k těm lépším sportovním dramatům. Prvky rasismu se objevovaly ve všech druzích sportů (běloši nechcou hrat spolu s barevnýma), ale zde se mi zachycení vztahů mezi basketbalisty velice líbil. Ohledně zápasu ani nemluvně, místy jsem při sledování filmu fandil a někdy nadaval, ať ti kluci pořádně máknou :). 70%

plakát

Čelisti 3 (1983) odpad!

Dennis Quaid je vážně frajer, když se po takové pohromě dostal do dalšího filmu :)

plakát

Děsnej doják (2006) odpad!

Už při "zvrhlém, dementním paradováním" Hitche v roli mrňavého černocha, který té zrzce vytáhne kus kuřete nití na zuby, tak to bylo přimo vyvolávající po tomto hodnocení. Humus velebnosti, dobré parodie se asi už dotočily (v USA určitě), u angličanů je alespoň Edgar Wright.

plakát

Futurama (1999) (seriál) 

Kdo by čekal, že od jednoho tvůrce vzniknou dva tak odlišné seriály. Spousta nových hlášek, spousta nových nápadů a krásně se na to kouká v dospělém věku. Jednoduše seriál podle gusta.

plakát

Gamer (2009) 

Ujetost a absurdní vize budoucnosti. Řešení: "Udělejme z trestanců postavy pro FPS" je ale zábavné a v pojetí dvojice Neveldine+Taylor to má slušný drajv. Rozhodně lepší podívaná než Crank 2.

plakát

Hostel II (2007) odpad!

Odporný film od Eliho, který by se měl samostatně vzdát režiserského křesla. Sam Raimi netočil horory kolik let a teď s Drag Me to Hell si strčil všechny takové horory do neviditelné kapsy u prd*le.