Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Animovaný

Recenze (38)

plakát

Atrakce švédského zájezdu (1989) odpad!

Filmová katastrofa, kde není scénář tam není ani příběh a z toho ani není film.  Filmu snad chybí úplně všechno co se příběhu týká. Pokud si v patek večer pustíte Novu a necháte ji 10 minut běžet pak na 10 minut přepnete na ČT pak na 10 minut na Primu a pak zase na Novu  a to 3x zopakujete dostanete tento film.  Je to film který vznikl ještě v komunistické éře  stylem, pánové tady máte peníze něco si natočte, hrajte si a hlavně nezlobte a nenadávejte na režim.

plakát

Bal-Can-Can (2005) 

Divák se smyslem pro černý humor jednoznačně ocení. Film začíná tak nějak nesměle ale postupně se z něj stane strhující roadmovie po balkánu. Příběh je v podstatě docela drsný až brutální, ale ten "balkánský filmový" nadhled tomu dává úplně jiný rozměr jinou vlnu, že jsem se smějte v místech a situacích které od podstaty směšné nejsou. Ale ve filmu jsou tak ztvárněné, že se tomu nedá nezasmát. To se nedá převyprávět to se musí vidět!

plakát

Burácení (2015) odpad!

Ten film prostě nefunguje. Vlastně mě nenapadlo co v tom filmu by fungovalo.

plakát

Deník strojvůdce (2016) 

Čistá komedie. Zbořila mi hned dva mýty. Strojvůdce se jen vozí na sedadle číslo 1 na které se neprodávají místenky. A pak, že ženy nerozumí vtipu. Pokud se zasměji tak to musí být v romantickém balení a chlap musí tahat za kratší konec. Moje polovička a co jsem koukal tak nejen ona řvala smíchy. Příjemné zjištění a proto 5 hvězd :)

plakát

Dešťová víla (2010) 

Já myslím, že z toho je jasně vidět, že né každý se může pustit do natáčení pohádky. Je to celé takové natahované. Bez Donutila by to bylo těžce nekoukatelný.

plakát

Dvě nevěsty a jedna svatba (2018) odpad!

V tomhle filmu je všechno špatně mimo šílené režie a scénáře na jednu stránku A5, bych se dovolil zmínit i o hudbě. Ta je ale brutálně blbá. Pravdou je ale to, že na blbej film blbá hudba, co jiného ?

plakát

Dvojníci (2016) odpad!

jít na tento film je přímo FATÁLNÍ OMYL. Cítil jsem jako zmatený Travolta.

plakát

EXODUS: Bohové a králové (2014) odpad!

Vizuálně je to super, ale to je u Scotta samozřejmost. Zoufale mi chybi prostě děj, síla postav, příběh to co je v Gladiatorovi atd.. Proste na biblický příběh je to hodně málo. Pro mě zklamání.

plakát

Fotograf (2015) odpad!

Film má jeden základní problém. Jediné co v něm funguje je Karel Roden. Bohužel já jsem šel na příběh na podívánou na zábavu. Ani jedno tam neni pokud, pominu posledních 15 minut filmu ze 130.Tak, že pokud chcete mít pěkný večer tak běžte na Hobita, Exodus nebo co teď běží v kinecha a na posledních 15 minut nahledněte do sálu kde je Fotograf. Nejen, že to díky délce stihnete ale hlevně nebudete mít pocit z promrhaného a nudného večera.

plakát

Ghoul (2015) odpad!

Byl jsem na tom 3D. To je prostě průser. Nejdříve mě rozboleli oči a pak hlava. Fakt ani nemohu ohodnotiti film jako film. A to nemám s 3D problém a jak jsem postřehl nebyl jsem jediný kdo s tím měl v sále problém. Nejsme Hollywood tak na některé věci nemáme a neumíme tak proč to dělat za každou cenu !