Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Dokumentární
  • Krimi
  • Akční

Obsahy (5)

Bezbranná kořist

Bezbranná kořist (1965)

Dobrodružný snímek, který produkoval a zároveň režíroval Cornel Wilde. Snímek vydala společnost Paramount Pictures. Děj se odehrává v jihoafrické savaně a je v něm volně použito zážitků a zkušeností cestovatele a průzkumníka Johna Coltera, jenž zažil pronásledování indiány na americkém západě během osidlování Wyomingu na začátku 18. století. Poté, co si skupina lovců znepřátelí místní domorodý kmen, jsou až na svého průvodce všichni zabiti. Jelikož domorodci průvodce respektují, dají mu šanci, aby se zachránil. Dostane malý náskok a pak se za ním vydají jako za lovnou zvěří...

Dark Blue

Dark Blue (2009) (seriál)

Letní televizní produkce kanálu TNT od Jerryho Bruckheimera. Supertajná policejní jednotka řeší komplexní úkoly, o kterých nemají jejich vlastní kolegové nejmenšího tušení.

Full Metal Village

Full Metal Village (2006)

U nás málo známý film jihokorejské režisérky Sung Hyung Cho je sondou do života obyvatel severoněmeckého městečka Wacken, kde se každoročně odehrává největší evropský heavymetalový festival. Wacken Open Air přiláká každoročně kolem 60 000 návštěvníků. Obyvatelé tohoto malého městečka se s námi podělí o své každodenní radosti a strasti, takže máme možnost vidět vše z úplně jiného pohledu.

Gift

Gift (1993)

Nízkorozpočtový konceptní a napůl autobiografický experiment, o který se podělil frontman Janes Addiction Perry Farrell a jeho tehdejší přítelkyně Casey Niccoli. Vyšlo pouze na VHS u Warner Brothers a obsahuje koncertní a studiový materiál většinou z alba Ritual de lo Habitual. V jedné z posledních scén filmu jsou Ice-T a Body Count spolu s Jane's Addiction zachyceni při coververzi skladby "Don't call me Nigger, whitey." od Sly and the Family Stone. Tragický příběh o lásce, smrti a tvrdých drogách se prolíná s hudbou Janes Addiction. Autorem soundtracku je bývalý kytarista Red Hot Chili Peppers John Frusciante.

Pray TV

Pray TV (1980)

Komedie, která si bere na paškál všudypřítomné evangelisty. Upadající televizní stanice je znovuzrozena jako křesťanská stanice KGOD. Všichni se chtějí svézt na vlně úspěchu. Křesťanská rocková skupina Dove jsou ve skutečnosti Devo.

Reklama