Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (32)

plakát

Hotel Palace (2023) 

Film má docela vtipné momenty, ale za měsíc si na jeho existenci nevzpomenete. Wannabe Trojúhelník smutku.

plakát

Tvůj snoubenec, můj milenec (2011) 

Proč? Proč? Proooooooč?!?!?! Obě hlavní ženské postavy bx si zasloužily vyhodit z okna libovolného vyspkopodlažního domu. Jedna za to že je submisivní kravka a druhá prostě jen proto že je. Ani mužské postavy ovšem nejsou napsány nějak briskně(Jonhn na všechno nestačí), takže nikdo nemá koule na to je z toho činžáku fakt shodit. Konec je totální bizár. Ztráta času.

plakát

Chata na prodej (2018) 

Postava Terezy Voříškové je tak úžasným způsobem zbytečně vyhrocená, že v kombinaci s nic nechápajícím Němcem tvoří skvělý pár. Docela bych s něma chtěl kamarádit. Nalít do ní dvě vína a pak jenom sledovat jak chudákovi dělá pekla. Jako největší klad filmu ovšem musím označit geniálního Vávru. Docela rád bych ho na plátně viděl častěji. Snad zae brzo. Sečteno a podtrženo je chata jedna z těch lepších českých věcí roku 2018.

plakát

Až po uši (2014) (seriál) 

Člověk by čekal nějakou hezkou hlubší vztahovku, ale nakonec mu naservírujou zase takové to klasické prcáníčko. Ono to je vlastně trošičku ze života. Aničku nechce pr*at nikdo. Hynekl chce pr*at všechny krome Jitky. Ta prozměnu nep*cá s nikým, ale absenci této činnosti nahrazuje střídavě ublíženým a střídavě protivným chováním. Do toho se tam tak nějak poflakuje další Anička, která zase neví co a koho chce. V rámci genderové korektnosti jí v nerozhodnosti zdatně sekunduje Jiřík. I když sekunduje možná není to správné slovo, protože nerozhodnějšáí frajer se pravděpodobně v perimetru nevyskyruje. Né, že bych si chtěl stěžovat. Natočené je to hezky a hudebni podkres opravdu stojí za to. K nedělnímu žehlení ideální volba.

plakát

Miláček (2012) odpad!

Na Pattisona jsem si za ty roky tak nějak už zvyknul a v Remember Me byl podle mého docela dobrý. Ovšem jako nemorální, hamižný a sexuálně chtivý mladík je naprosto nepřesvědčivý. Film jako celek je fatální sračka, kterou nezachrání ani Christina Ricci ani poslední pětiminutovka, jenž je docela solidní. Maupassant pravděpodobně rotuje v hrobě a ještě dlouho rotovat bude.

plakát

Rychle a zběsile 6 (2013) 

Kure*sky předvídatelné, ukecané a rozhodně horší než nabušená pětka. Na druhou stranu je to pořád strašně cool, o což se stará celá parta následující vůni Dieslu(a). Fyzika dostává krásný nářez, ale tohle bych vůbec neřešil. Jak jsem psal výše, bylo to horší než pětka protože narozdíl od ní neobsahuje legedary scény (operace trezor rulezz), taky je to ovšem lepší než zbytek serie. So, pod čtyři prostě jít nemůžu, i když jsou slabé asi jako ty co jsem napálil nedávno Hobitovi.

plakát

Hobit: Neočekávaná cesta (2012) 

Zase orli? fakticky? jak já je nesnáším!!! Proč je sakra nedonesou až k tý hoře???!!! Některé postavy se chovou opravdu na loket s rozběhem, ale ve fantasy se to dá přežít. Moc pohádkový, moc patetický a moc předvídatelný.Taky mi vadila očividná snaha nacpat tam co možná nejvíc postav ze společenstva, tedy i ty které (prej) v knize nebyly. Na druhou stranu v tom JAckson prostě chodit umí, je to solidně střihlé, hudba je klascky kouzelná a herci jsou fajn.Nejlepší byla asi pasáž se zlobrama. Digibitvy mi moc nevadily. Aspoň tam nějaké byly. Doufám že drak bude lepší záporáák než modrej homoskřet. Hodnotím čtyři, fakt ty nejslabší čtyři jaké můžu dát. Věřím totiž, že film asi docením až v kompletní triologii.

plakát

Hra o trůny (2011) (seriál) 

Jedné srpnové noci léta páně 2011 jsem se opravdu kurevsky nudil. Co čert nechtěl, kolem půlnoci jsem narazil ja jakousi Hru o trůny a po zběžném kouknutí na komentáře jsem se dal do stahování. Inu skončil jsem asi v 7 ráno, po prvních sedmi dílech značně vysílen, ale hlavně naprosto nadšen!! Úžasný Martinův svět v produkci HBO je kur*vsky cool. A i po třech řadách(2013) svůj cool status potvrzuje. Autor se s čtenáři vůbec nemaže(stejně jako scénáristi) a nejoblíbenější postavy krágluje jako na běžícím páse. Intriky, zrady, válka a hutný děj ve fantasy světě???!!! Čestné, úchylné a hlavně nejdenoznačné postavy ??!! Sem s tím žrádlem !!!!!

plakát

Slova (2012) 

Film přesně podle mého gusta. Poutavé tempo prolínané s Quaidovou pomalou linií. Bradley je skvělej jako vždy, Saldána je roztomilá, Irons si jede to svoje a tahle role mu vyloženě sedí. Upřímně jsem na začátku nic moc nečekal a dostal jsem největší překvapení roku 2012.

plakát

Dvakrát do stejné řeky (1998) 

Konečně!!! Konečně!!! Tenhle film jsem viděl jedné noci v Tv, když mi bylo asi 16. Tehdy jsem z herců znal jenom Penelope a žádná Headey ani Henshall mi nic neříkali. A to nemluvím o Strongovi :D Už tehdy mě film tak zaujal, že jsem mu napálil později bez delšího rozmýšlení plnou sazbu. Od té doby jsem film neviděl, až VČERA VČERA!!! jsem ho nějakou prašivou náhodou našel v né-nijak-oslnivé kvalitě. A je stále skvělý!!! Dokonce bych řekl, že se mi líbí víc než kdysi :) takže stále čistých 5*!!