Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Horor

Recenze (18)

plakát

Popelka (2015) (pořad) odpad!

Libor Homokláda slepicím zrní rozdává . . . Má na sobě elasťáky a v hubě + análu má rád velké ptáky . . .

plakát

Rudý úsvit: Nová krev (2012) 

Scifi pičárna ! ! ! USA přepapadne Severní Korea . . . Úplně v poho tam udělá výsadek pár šikmookých pičusů kteří se tam začnou roztahovat. . . . To opravdu mozek ač prochlastaný jako ho mám já nebere . . . Raději si pustím pořad RADY PTÁKA ROSOMÁKA

plakát

Titanic II (2010) odpad!

Režisér Shane Van Dyk More mohl klidně natočit tento " skvělý film " v Ostravě-Přívoze naní tam sice Atlantský oceán ale zato je tam skvělý výhled snad z každého okna na Černé More . . .

plakát

Děsnej doják (2006) odpad!

Vrchol hnusu trapnosti nevkusu co nemá s parodií nic společného . . .

plakát

Romeo musí zemřít (2000) 

JET LI LÉ TAJÍ CÍ ČESTMÍR . . . Hlavní hrdina se navíc mohl inspirovat filmem " MOUCHA " a chodit po stropě . . . Pak by to bylo bylo dokonalé . . .

plakát

Vekslák aneb Staré zlaté časy (1994) odpad!

Režisér Prokop vysral hovno a nedal na něj poklop . . . Proto bohužel tato sračka spatřila světlo světa . . .

plakát

Bájní tvorové: Dračí hrobka (2013) odpad!

Akční " drsňák " Lungren a pár šikmookých idiotů honí ještěrky které vypadají jako se Zemanova filmu z roku 1955 " CESTA DO PRAVĚKU " Opravdu taková krávovina se jen tak nevidí . . .

plakát

Mr. GS (2008) (pořad) odpad!

DĚKUJEME ODEJDĚTE ! ! ! DVA HLUPÁCI CO SE POKOUŠÍ BÝT VTIPNÍ . . . ODKOPLI JE Z NOVY - NA PRIMĚ TAKY STOJÍ ZA HOVNO . . . TEĎ ZBÝVÁ POUZE BARANDOV KDE BY MOHLI ALESPOŇ POŘÁDNĚ OŽIVIT RETRO GAY PÁRTY ALEŠKA CIBULKY : " SEJDEME SE NA CIBULCE " ALEŠKOVI BY PŘIBYL DO SBÍRKY " PÁR VYČPĚLÝCH CELEBRIT " BYLA BY TO SUPER TROJKA ! ! ! ALEŠEK BY BYL " UPROSTŘED " PROTOŽE BUDE MÍT NAROZENINY ! ! !

plakát

Pavoučí teror (2002) 

Co to tady smrdí ? Já to nebyl . . . Že by si snad pšoukla obří tarantule ? ? ? Ukázka toho že sci-fi " horor " s pořádnou dávkou humoru a ironie dokáže skvěle pobavit ! ! ! Tento film si na nic nehraje a na horor už vůbec ne a to se mi moc líbí ! ! !

plakát

Hogo Fogo (2000) (pořad) odpad!

Zagorka a její pšítel Margotka opět bodujou ! ! ! ( TELKA ) Jejich nové turné " RETRO-PSYCHO-MUSIC 2015 " začíná 1.4.2015 v Bohnicích a končí na Vánoce v pavilonu " E " psychiatrické léčebny v Opavě.Navíc slibujou všem návštěvníkům mega párty že se všichni budou smát jak blázni ! ! ! Jako před skokani skupina MAXIM TURBULENC( jede jede mašinka ) DÁDA PATRASOVÁ feat.MADONNA (chytila jsem na pasece žížalu) Vstupné v prodejní síti TICKET PRO