Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Mr. GS je zábavná talk show, pořadem provází známá moderátorská dvojice Michal Suchánek a Richard Genzer. Moderátoři se nebudou snažit vyřešit spolu s hostem nějaké předem dané téma. Talk show má za cíl pouze pobavit diváky. Jako třetí vystupuje Václav Kopta, který natačí spolu se Suchánkem i druhý díl komedie Sneženky a machři. Václav Kopta nebude pouze zastupovat v Mr.GS kapelu, ale bude moci vstupovat do pořadu a hovořit s hosty. Talk show, kde hovoří dva moderátoři s hostem je v České Republice unikátní, ale Geňa se Suchošem k sobě patří a jeden bez druhého by bez sebe neudělali ani ránu. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (359)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Duo Suchánek a Genzer svého času patřilo k mým oblíbencům, především díky začátkům Tele Tele. Jejich poněkud „zvláštní druh humoru“ jsem měl docela rád a dodnes na některé „hlody“ rád vzpomínám. Jenže když se osamostatnili, začala „kvalita“ jejich zábavy postupně upadat a mnohdy byli dost trapní. Tento pořád jsem jednu dobu sledoval (ne sice pravidelně, ale viděl jsem dost dílů) ale hlavně kvůli hostům, kteří se tu objevili. Občas byla prdel, ale většinou nuda a opět trapnost. ()

ranp 

všechny recenze uživatele

No snad tak špatný, aby to mělo průměr 29%, to není. Spousta lidí sice asi Suchoše a Geňu nemusí, a taky už se během těch let na obrazovkách okoukali, ale já vidím Mr. GS minimálně jako průměrný televizní pořad. Co se týče vtipnosti, tak imho jde i o lehký nadprůměr, hodnocení *** to dobře vystihuje. ()

Reklama

Aidina 

všechny recenze uživatele

Rozhodně bych to nesrovnávala s Krausem, tento druh show je o něčem jiném, nejde v něm o mentorování a občasném zesměšování hostů ale o normállní legraci. A taky záleží na "kvalitě" pozvaného hosta. Díl, kde byl šef Menzy Tomáš Blumenstein, mě velice pobavil. Ten protiklad tam byl a stálo to za vidění. Jasně, že když pozvou modelku, je to téměř jistá nuda. Rozhodně více pobaví hosté, co jsou úplně normální a nevyskakují ze seznamu nejrůznějších pidihvězdiček a celebrit. Oceňuji, že Géňa si dělá velmi často srandu sám ze sebe a ještě se tomu od srdce pořádně zasměje. ()

peiton 

všechny recenze uživatele

Nie je sa zasmiať ako zasmiať.No a u tohto sa dá občas pomerne kvalitne.Pri tom veľmi záleží aký hostia sú pozvaní.A hlavne kvitujem u dvojici moderátorov tú schopnosť,že si sem-tam dokážu vystreliť aj samí zo seba,nielen z hostí.Niektoré časti sú lepšie a naopak niektoré zase slabšie.Viac ma bavia "obyčajní" hostia,pretože do nich si GS dovolia rypnúť viac [vid.časť,kde hosťom bola pani somelierka :)) ] ako tí mediálne známe osobnosti/hostia.A mohli by kľudne aj pritvrdiť.Inak nemám žiadne výhrady. ()

Pražák odpad!

všechny recenze uživatele

Ano, byla to jen otázka času, kdy se programový ředitel n@vy zamyslí a pokusí se vyšlehnout kopii "Uvolněte se, prosím" Jana Krause. No a ten Genzer&Suchánek s Tele Tele přece nemůžou být špatní. Jenže oni jsou, a ještě zoufalejší byl výběr hostů. Za všechny příklady jako vrchol demence rozhovor s bývalým členem bývalé kapely Lunetik... ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama