Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Krimi
  • Fantasy
  • Drama
  • Horor

Recenze (250)

plakát

Agent Carter - A Little Song and Dance (2016) (epizoda) 

Tak nějak fajn, ale opět mě nejvíc bavil mr. Jarvis, který je prostě jedna velká castingová bomba. Jack Thompson konečně projevil iniciativu a nepůsobí jen jako vystrašený blbeček, takže jsem zvědav, co předvede ve finále. Tipy na smrti už dávat nebudu, jelikož finále už je venku a já doháním, ale prostě furt nevěřim, že by se Wilkes mohl volně pohybovat v éře silně rasistické Ameriky. No budiž.

plakát

Agent Carter - Hollywood Ending (2016) (epizoda) 

Tenhle díl mě teda bavil hodně a asi hlavně kvůli Howardovi Starkovi. Kdyby se v potenciální třetí sérii objevoval častěji než jen ve dvou dílech, bylo by to fajn. Akorát, že ta asi nebude..minimálně příští rok asi ne. No jak mi přišla celkově druhá, ale vlastně i první série taková nezáživná, ten konec to poměrně vylepšil. Bye bye Jacku ;)

plakát

Agent Carter - The Edge of Mystery (2016) (epizoda) 

Jarvis naprosto geniální, věřil jsem mu každou slzu a málem ukápla i mně. Tak procítěný vztah už jsem na obrazovkách déle neviděl. Jinak celkově nejsem ze seriálu příliš nadšený a nevadilo by mi, kdyby tato série byla poslední, ovšem tento díl mě bavil v druhé sérii asi ze všech nejvíc. I ten Thompson nebyl tolik otravný a konečně se neskrýval za rouškou drsňáctví a taky šel do akce proti těm, co s nim manipulovali. Jinak mi bude asi chybět jen ten Jarvis, když se Stark objevil zatím jen jednou.

plakát

Agent Carter - Valediction (2015) (epizoda) 

Nemám sice žádných konkrétních výtek, ale seriál na mě zkrátka zas tolik nezapůsobil. Furt je to ale Marvel!

plakát

Agenti S.H.I.E.L.D. (2013) (seriál) 

Nejlepší show, co lze sledovat v tomto žánru.

plakát

Agenti S.H.I.E.L.D. - Časoprostor (2016) (epizoda) 

Hodně fajn díl. Daisy je naprosto skvělá kdykoliv, Lincoln taky (rýsuje se tam potenciální smrt) a Ward s Malickem fungují taky jak v pohodě záporáci (ta televizní divize to holt umí lépe). Už se těšim na propojení s Civil War, ale i tyhle předcházející díly stojí rozhodně za to...

plakát

Agenti S.H.I.E.L.D. - Dobrý samaritán (2016) (epizoda) 

Bylo to na hraně tak ve 3/4, ale je to tam. Ke konci to mělo spád, tempo, všichni se v extrémních situacích chovali celkem rozumně a myslim, že druhá půlka mid season bude stát za to. Pořád se mi líbí, že je to trošku temnější než předchozí série, ale doufám, že se tým opět dá konečně dohromady a budou zplnomocněni. Ps : nechte mě v naději, že to byl Johnny.

plakát

Agenti S.H.I.E.L.D. - Dozvuky (2015) (epizoda) 

Dobrý návrat. Kvalita se stále drží na vysoké úrovni. Se složením týmu jsem momentálně hodně spokojený, Sice si seriál stále drží tajemství, ale o to víc mě zajímá, jak se všecko vyvrbí..i v souvilostí s dalšími marvelovými filmy. Twisty na Marvelverse se ale nikdy neomrzí.