Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Krimi
  • Komedie
  • Akční
  • Sci-Fi

Recenze (1 162)

plakát

Rédl - Děs (2018) (epizoda) 

Bohužel žádné překvapení. Násilné scény česká škola neumí ani napsat ani zahrát ani zrežírovat. Posledních 10-15 minut nedává vůbec žádnou logiku, asi se tady někdo díval na severskou tvorbu, kde se velmi často nemažou s nějakým rozuzlením. Katarzi jsem samozřejmě nečekal, ale tohle.

plakát

12.12: The Day (2023) 

Ten chaos je vlastně asi vystižen dobře, ale při vší úctě k lidem té doby, je to tak strašně nudně natočené. Jako chápu fanoušky JK tvorby, ale použít termíny "luxusně", "strhující", "atmosférické", "velkolepé" je vylhané.

plakát

Cesta za oceán (2020) (seriál) 

Já si pořád říkal, že mi ty exteriéry něco připomínají. Určitě souhlasím s tím, že převážná část vyprávění je čistokrevná červená knihovna, která může být jedině nějakou počáteční inspirací k tomu přečíst si něco k Norsku za WWW. Co se ukázalo, že Sofia Helin na tohle herecky prostě nemá. A samozřejmě je tu ten problém s jazyky, který ČT dabing až na poslední díl ignoruje.

plakát

Rédl - Komu se dá věřit? (2018) (epizoda) 

Odmítám názory ohledně dokonalosti scénáře, protože tady zjevně několikrát děj na sebe nenavazuje, divák musí hádat. Možná to má jako vytvořit nějakou atmosféru, nevím.

plakát

Občanská válka (2024) 

Já nevím, prostě takovej normál béčkovej film.

plakát

Nesmírný (2024) 

Vážně je takhle hloupá i ta kniha?