Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Sci-Fi
  • Dobrodružný

Recenze (3)

plakát

Stranger Things (2016) (seriál) 

Povíme si pohádku o chlapečkovi, který vypadá jako holčička a holčičce, která vypadá jako Channing Tatum. Pak je tam ještě bezzubý rozumbrada a věčně nasraný negřík. S hysterickou a iracionální matkou se prostě nejde ztotožnit, ale vzrůstá touha kopnout ji do hlavy, aby se zrychtovala. Jediný sympoš je šerif se svojí mamfpyči povahou, ale ten to bohužel nevytrhne. První čtyři díly navíc naprosto o exkrementu. Sečteno podtrženo, jako zvuková kulisa k jiné aktivitě to ujde, jako mainstreamová zábava na večer těžko. Ale jak říkají Angličané, stranger things happen...

plakát

Politicky nekorektní zprávy (2019) (pořad) 

Se všemi názory Františka Kubáska se nemusíte ztotožňovat, což ovšem nic nemění na tom, že se jedná o objektivní zpravodajství, které je vždy dostatečně ozdrojováno. Což se bohužel u předních médií, které razí politiku "Protože to říkám", dost často neděje.

plakát

Národ Z (2014) (seriál) 

Na začátek je třeba říct, že jsem si nejdřív nevšiml nálepky Asylum, což mi umožnilo k seriálu přistupovat jaksi objektivněji, než k ostatním produktům těchto chovanců ústavu. Nestěžuji si. Seriál je koukatelný, zábavný a na nic si nehraje, což se mi jeví jako plus. Nejde ho brát vážně, stejně jako ho nebrali vážně ani tvůrci (teda doufám). Je to normální oddychovka a jako na oddychovku se na něj taky dívám. Za mě dobrý a big thx za Nasťu Baranovou. Konečně hrdinka, co má normální proporce a vnady a nevypadá jako jeden z účastníků komparzu, kterého ještě nenalíčili. Jak se říká u nás na východě, normální kus baby ;) A protože dobrý je za tři, přesně tolik dávám.