Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Sci-Fi
  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Mysteriózní

Obsahy (12)

Akta X - Divy a zázraky

Akta X - Divy a zázraky (2000) (epizoda)

Když je malý městský kostel místem mnoha rituálních vražd, obvinění padne na místní náboženský kult. Brzy si ale agenti uvědomí, že rozdíl mezi mírumilovnými řeholníky a fanatiky nemusí být vůbec velký.

Akta X - Úžasný Maleeni

Akta X - Úžasný Maleeni (2000) (epizoda)

Mulder a Scullyová vyšetřují zjevnou vraždu kouzelníka, kterému byla sťata hlava jen pár minut poté, co dokázal předvést trik otočení hlavy o 360 stupňů. Agenti jsou zmateni, když Scullyová během pitvy zjistí, že zesnulý zemřel dlouho předtím, než provedl svůj poslední trik.

Akta X - Láska boží

Akta X - Láska boží (2000) (epizoda)

Uplynulo pět let od chvíle, kdy Scullyová utekla svému bývalému únosci Donniemu Pfasterovi. Reverend Orison se nyní ve vězení snaží šílenci pomoci uprchnout v naději, že nad ním vynese rozsudek. Místo toho zjistí, že vypustil čisté zlo.

Akta X - Souhra náhod

Akta X - Souhra náhod (1999) (epizoda)

Poté, co byl svržen z budovy a přežil, Henry Weems, který se zdá být nejšťastnějším mužem na světě, upoutá pozornost Muldera a Scullyové. Ale když má takové štěstí, proč je na útěku před mafií a proč mají všichni kolem něj takovou smůlu?

Akta X - Zrychlení

Akta X - Zrychlení (1999) (epizoda)

Středoškolák je obviněn z násilné vraždy zástupce šerifa. Mulder věří, že je nevinný. Agenti zjistí, že viníkem může být někdo s nadlidskou rychlostí.

Akta X - Milénium

Akta X - Milénium (1999) (epizoda)

Na úsvitu milénia agenti Mulder a Scullyová žádají vysloužilého agenta Franka Blacka o pomoc s vyšetřováním nedávných úmrtí různých členů Millennium Group.

Akta X - Podvod II

Akta X - Podvod II (1997) (epizoda)

Scullyová je hospitalizována, protože se její stav zhoršuje, a muž kouřící cigarety se nabízí, že poskytne potřebnou léčbu a řekne Mulderovi pravdu. Podmínkou je, aby Mulder opustil FBI a změnil stranu.

Akta X - Nepokoj

Akta X - Nepokoj (1996) (epizoda)

Aby chytili zvráceného vraha, Mulder a Scullyová se pokoušejí rozluštit stopy, které po sobě vrah nevědomky zanechává – fotografie vytvořené jeho nejčernějšími obavami.

Akta X - Groteska

Akta X - Groteska (1996) (epizoda)

Scullyová začíná být velmi znepokojená, když se Mulder stále více zaplétá do případu, který může zahrnovat posedlost démony.

Akta X - Požehnaná cesta

Akta X - Požehnaná cesta (1995) (epizoda)

Zatímco se indiáni kmene Navajo snaží zachránit Muldera před smrtí, Scullyová se vyrovnává s domněnkou, že již zemřel, a je varována, že její vlastní život je v ohrožení.

Akta X - Červené muzeum

Akta X - Červené muzeum (1994) (epizoda)

Veganský náboženský kult je podezírán z únosu několika teenagerů z důvodu rituálu. Vše se ale zkomplikuje, když Scullyová ve městě uvidí muže, co zavraždil Deep Throata.

Akta X - Ohnivák

Akta X - Ohnivák (1994) (epizoda)

Na vzdálené základně vědci sledují, jak jejich kamera zachytila ​​pohybující se stín uvnitř doutnající horké sopky, příliš horké na to, aby přežil jakýkoli živý tvor. Mulder a Scullyová na místo přijedou a všimnou si, že se všichni chovají podivně.

Reklama