Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Sci-Fi
  • Komedie
  • Horor

Obsahy (2)

U-900

U-900 (2008)

Ponorkářská komedie odehrávající se v době druhé světové války je důkazem toho, že vtip lze zamířit na jakékoliv - byť i vážné téma. Hlavní roli zde představuje fiktivní německý komik Atze Schröder - respektive jeho představitel Hubertus Albers.
Atze Schröder vyčkává v roce '44 s vypětím konec války. Příležitost ale dělá zloděje, a tak se potajmu dostává na místo kapitána ponorky německého válečného námořnictva - U-900 - právě připravené na přepravu velmi důležitého nákladu. Svěřte však velení takového stroje Atze Schröderovi, kterému ale jde o úplně něco jiného - dostat se do New Yorku - a tam prodávat fritované brambory!

Soukromý život rostlin

Soukromý život rostlin (1995) (seriál)

Další z povedených dokumentů z dílny sira Davida Attenborougha. Během několika málo dílů dokumentu zjistíte, že život rostlin není v žádném případě nuda, ale že se jedná o dynamický svět, plný nečekaných událostí a zvratů, v životě našich zdánlivě nehybných a tichých souputníků tokem dějin. Unikátní záběry, které divákovi přiblíží úchvatný svět rostlin, od klíčení, růstu, až po tajemství mnohdy neočekávaných způsobů rozmnožování... to vše naleznete v Soukromém životě rostlin... Příznivci dokumentů o přírodě zajisté ocení kvalitu, laik bude ochromen úžasem...

Reklama