Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Dobrodružný

Recenze (3)

plakát

Škola dobra a zla (2022) 

Asi do poloviny jsem přemýšlela, co vše je tomto filmu špatně. Pak jsem na to přišla. NIC, jen zde na CSFD je chybně uveden režisér. Myslím, že tato chyba by se dala opravit prostým přepsáním na Zdeněk Troška a vše by pak dávalo smysl.... Nebo on to ve skutečnosti nenatočil Troška?

plakát

Princezna (2022) 

Princezna si nechce vzít svého zlého snoubence, a tak se jednoho rána ve své vysoké věži probudí a vydá se na záchranou misi sebe samé, své rodiny a celého království. Snoubenec se sice celou dobu tváří dost nakvašeně, ale kdyby vás nechala holka stát u oltáře, asi byste z toho taky neměli radost. Ale jinak za celou dobu nic tak hrozného neudělal. Ani královští rodičové neskončili pod gilotinou, pouze v hladomorně. Oproti tomu princezna zběsile pobíhá po hradě a koho potká, toho zavraždí. Nevím kdo je nakonec větší sociopat? Pokud si někdo dělal čárky nad mrtvolama, dejte vědět kolik jich bylo.

plakát

Největší showman (2017) 

Od The Greatest Showman jsem očekávala barevnou a líbivou podívanou, která díky poměrně vysokému hodnocení slibovala, že nebude ani úplně nudit. Je fakt, že film odsýpal a neměl žádná vyloženě hluchá místa. Bohužel mi svým prostředím a jistou atmosférou chvílemi hodně připomínal Moulin Rouge, a prostě jsem se nemohla ubránit srovnání. V obou případech se divák ocitne v pestrobarevném spektáklu, který šlape jako hodinky. Jenže na rozdíl od Moulin Rouge jsem se zde nedokázala nechat unést na vlnách písniček, které by mi alespoň do druhého dne zůstaly v hlavě a já si je musela pobrukovat. Nevím, jestli to bylo skladbou nebo tím jakou písně dostaly aranžmá, ale po celou dobu jsem si nebyla jistá, jestli náhodou nenajali jednoho zpěváka, jednu zpěvačku a jedno zpívající dítě, kteří zpívají jednu a tu samou písničku pořád dokola. Jedinou výjimkou byla možná Rebecca Ferguson, která zněla trošku jinak, ale bohužel jedna píseň muzikál nezachrání. Je to škoda, protože kdyby to tvůrci zvládli, tak by se mohl zařadit jako další legenda žánru, takhle prostě jen stojí na brzdě, která se celou dobu přehřívá, a to i přesto, a nebo právě proto, že všechno ostatní obstojně funguje.