Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Komedie
  • Animovaný

Recenze (289)

plakát

Andělé mezi námi (2024) 

Herecký koncert Hilary, které zdatně sekunduje Alan aka Reacher. Příběh fajn, dějově ok, až po spadený strom, potom to bylo takové vše narychlo. Nepochopil jsem proč museli odházet 20 čísel sněhu, aby mohl přistát vrtulník a pár dalších blbostí. Co mě ale hlavně zaráželo, bylo chováním Alana k Hilary. Po tom co pro něj všechno udělala, si až u vrtulníku vzpomněl, že by jí mohl poděkovat? A když měla problém s pitím, tak ji vyhodil ze svého domu, zakázal styk s děvčaty a neprojevil ani stopu zájmu? Vysral bych se na něj a né mu pomáhal. Americký příběh dle skutečných událostí, kdy jedna je hrdinka a druhý nevděčný debil... Čekal jsem, že to se mnou víc pohne, ale díky chování debila, mě to zanechalo více méně chladným.

plakát

Batman: Rytíř v plášti (2024) (seriál) 

1 série: Animace přesně dle mého gusta a parádní hudební podkres.. Co se týče jednotlivých příběhů, tak to už je trošku horší. No a potom to prznění jednotlivých postav... Alfréd - tlustej, Penguin - ženská, Harley Quinn - lesba, James Gordon - černoch a pár dalších :( Proč???? Doufám, že se nedočkáme černého Batmana, nejistého svým pohlavím!

plakát

Batman: Rytíř v plášti - Série 1 (2024) (série) 

Animace přesně dle mého gusta a parádní hudební podkres.. Co se týče jednotlivých příběhů, tak to už je trošku horší. No a potom to prznění jednotlivých postav... Alfréd - tlustej, Penguin - ženská, Harley Quinn - lesba, James Gordon - černoch a pár dalších :( Proč???? Doufám, že se nedočkáme černého Batmana, nejistého svým pohlavím!

plakát

Cidade de Deus: A Luta Não Para - Episode 1 (2024) (epizoda) 

Ztratilo to tu drsnou syrovost původního filmu, ale pořád je na co koukat. Potěší návrat známých tváří. Uvidíme jak to jako celek dopadne.

plakát

Clarksonova farma - Série 3 (2024) (série) 

Opět neskutečná pecka. Něco se zadařilo, něco ne a pokud nebudou žádné komplikace, tak se Gerald ukáže i v další sérii. Dál nebudu popisovat, ať nespoileruji. Hodnoceno po shlédnutí všech 8 epizod.

plakát

Gentlemani (2024) (seriál) 

Na to, abyste se u filmů a tohohle klenotu mezi seriály, co nám servíruje Guy královsky bavili, musíte mít trošku IQ. Podle některých hodnocení je jasné, kdo má a kdo pod čepicí prostě nemá a bohužel v apothéce nekoupí. Jasných 5* a moc doufám v další řadu. Neberte to prosím jako urážku, ale je to holý fakt, někteří prostě Guye a jeho styl nepochopí.

plakát

Gumy, kam se podíváš (2024) (seriál) 

Jak sitcomy nemám rád, tak tenhle mě zaujal. Pro mě docela známé prostředí a lidské povahy taky vykreslené ze života, kdy s jedním každým, jsem se už někdy setkal.

plakát

Kneecap (2024) 

NO PARKIN UR CAR WILL BE BURNT... :D Ty voe, to byl slušnej výplach. Miluju vše dle skutečné události, ale tohle byla jedna z TOPek, co sem viděl!!!

plakát

Nezlomní (2024) 

Né až tak silné, jak jsem očekával, ale jako fajn oddechovka to funguje skvěle.