Reklama

Reklama

Gentlemani

(seriál)
  • USA The Gentlemen
Trailer 2

VOD (1)

Epizody(8)

Eddie po otci zdědí šlechtické sídlo, které ale slouží jako zástěrka pro milionový byznys s marihuanou. A jeho majitelé se vůbec nemají k odchodu. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (130)

FilmFan24 

všechny recenze uživatele

Miluji vypointované kydy okolo v Ritchieho gangsterkách, které zdánlivě zdržují to napětí v dějí příštím. A když to nastane tak sakra nečekanou pointou vymazlené že je! Seriáloví “The Gentlemen” se spoustou protřelých individuí, kteří suše jen tak mimochodem trousí jednu hlášku za druhou a když konají tak tedy náležitě krutě! Opět skvělé spojení humoru suše britského a krvavě násilného. Holt dobře promícháno a protřepáno!👌 ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Fenomenálna práca Guy Ritchieho! A konečne niečo lepšie aj na Netflixe. Čistá esencia toho, čo mnohých na tomto režisérovi baví - inteligentné a zároveň zábavné podanie príbehu, zaujímavé postavy, fantastický strih a hudba, more komických, tragických aj prekvapivých momentov a rozumné rozuzlenie zápletky. Viac som ani nečakal. Bravooo! Plný počet po dlhej dobe. ()

Reklama

Soweek 

všechny recenze uživatele

Guy Ritchie brutálně vykrádá sám sebe. Proč taky ne, když to nikdo není ochotný udělat za něj. Seriál Gentlemani působí jak kdyby Guy vytáhnul všechny alternativní verze scénářů a nepoužitých charakterů z Podfucku, RocknRolly a Gentlemanů, hodil mixéru a pěkně promíchal. Obsahuje to v podstatě všechno co chcete aby to obsahovalo a výsledkem je gentlemanská popkornová gangsterka, kterou nám prostě nikdo jiný momentálně nenabízí. Úspěch seriálu přeji a otázka zní, bude další série? ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele

Takže Guy vzal 5 let starý film a z bez mála dvou hodím (ze kterých mě mimochodem cca 1/3 stopáže svou zbytečnou teatrálností srala) nafoukl obsah na ČTYŘNÁSOBEK!? Tak tohle fakt nevím jestli dám… (uvidíme za nějakých 8 hodin). Bohužel to dopadlo jak jsem se bál. Teatrální trapnost a debilita většinu času (2/3 až 3/4 stopáže). Chování některých postav je tak vypatlané, že až bolí to sledovat. Zbytek funguje (myšleno obsahem i zpracováním) fantasticky. Bohužel ve výsledku tohle 2x (na rozdíl od filmu) vidět nemusím. A dojem “ne” i podtrhuje to nestálé (jakože atmosféricky stylové) krákoráni pěveckého sboru místo podkreslující hudby. ()

P.J.2 

všechny recenze uživatele

Na poli seriálů se vzedmula vychřice a vyplodila Gentlemany. Originální, svěží, těžce Britské dílo, kombinující Ritchieho humor, Britskou suchost a zábavu, která by v jiných seriálech byla rozdělena do x sérii. Tady se naštěstí jedná o jednu, k*rva zábavnou jízdu, která chytne a nepustí. Doufám že bude další série a doufám, že bude zrovna tak povedená. Dostal jsem předkrm a mám furt hlad! ()

Galerie (109)

Zajímavosti (1)

  • V scéne na party u Johnstona sa rozpráva Suzie so Stanleym o hodinkách Patek Philippe, ktoré mal Churchill, keď podpísal nemeckú kapituláciu. Lenže za Britániu podpísal dokumenty Arthur Tedder. Churchill už v tej dobe ani nebol premiér Británie. Tým bol Clement Attlee. (Drozdo57)

Související novinky

Matthew McConaughey bude bojovat s ohněm

Matthew McConaughey bude bojovat s ohněm

27.01.2024

Před deseti lety byl Matthew McConaughey na absolutním vrcholu. Hlavní role v nolanovce, která je jednou z nejlepších sci-fi poslední dekády. Za Klub poslední naděje vyfoukl DiCapriovi Oscara, navíc… (více)

Co nového připravuje režisér Guy Ritchie?

Co nového připravuje režisér Guy Ritchie?

19.01.2024

Britský režisér Guy Ritchie (Gentlemani, Rozhněvaný muž) v posledních letech nabral velmi zdatné tvůrčí tempo. Zatímco v loňském roce stihl představit v kinech akční komedii Operace Fortune: Ruse de… (více)

Hraný remake Disneyho Herkula našel režiséra

Hraný remake Disneyho Herkula našel režiséra

18.06.2022

A máme to tu zase. Studiu Disney se strategie aktualizování svých klasických a divácky velmi populárních animovaných franšíz finančně velmi dobře vyplácí a po hraných předělávkách Popelky, Krásky a… (více)

Reklama

Reklama