Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Dobrodružný
  • Fantasy

Recenze (19)

plakát

Arthur: Prokletí (2022) odpad!

Člověk čeká kravinku s mužíčky, ale ani to nedostane. Dostane absolutní hovadinu, bez nadpřirozena. Na konci jen řeknou, že to jsou místní feťáci a minule si hrali na Batmana. Tyjo, naštvalo mě to.

plakát

Nepřivolávej nic zlého (2022) odpad!

POZOR! Opravdu nedejte na hodnocení. Absolutní hovadina. Nereálné situace, ve kterých by se nikdy nikdo nechoval jako ti dva v tomto filmu. Nedá se ani popsat, jak hloupý tento film je. Situace byly až k smíchu, protože byly opravdu absurdní. Shrnutí děje: Dva lidé se dobrovolně nechají ukamenovat, nechají dítěti ustřihnout jazyk a nebrání ani dítě, ani sebe... Muž jen brečí a žena hystericky háže rukama kolem sebe. Hloupost všech hloupostí. Vlastně nakonec dochází jen k tomu, že už vám vlastně té rodiny není vůbec líto, ale přejete jim to za jejich jednání a za jejich nesmírnou hloupost. S přítelkyní už jsme se jen smáli, jak ubohý ten film je, a že jsme zase jednou naletěli...

plakát

Snivokraj (2022) 

Děkuji za úžasný film, konečně po dlouhé době!! ♥️

plakát

Příběh Popelky (2021) odpad!

Tady už nejde o nějakou rovnoprávnost mezi muži a ženami, tohle už je i velká urážka žen a jejich boje za ženská práva. Scenáristka a režisérka v jedné osobě si neuvědomuje, že tímhle agresivním tlačením na pilu vůbec ženám neprospěje, spíše naopak. Děj filmu se ani nedá sledovat díky smršti agresivních narážek na "nerovnoprávnost" žen a snahu urážet může v každé scéně. Vílu - muž transsexuál snad ani nemá smysl komentovat.

plakát

Plážový povaleč (2019) odpad!

Obrovský zklamání. Za tohle by si Matthew McConaughey zasloužil vymazat z paměti všech svých fanoušků.  Neuvěřitelně mě tímhle zklamal. Že hraje v takovém filmu, tak to asi nebude takovej člověk, jak jsem si o něm vždy myslel. Film naznačoval vývoj - nehodu, odvykací léčbu atd., čekal jsem, že to zvážní po té nehodě na potom to třeba ponese i nějaké "poselství", ale vůbec. Hrůza a spodina, tohle by nikdo neměl vidět. Stále nemůžu uvěřit, že se to stalo a že tento film existuje v čele s Matthew McConaugheym. Fakt smutný. Kdo má mozek a nějaké hodnoty, tak nekoukat.

plakát

Až vyjde měsíc (2012) odpad!

Už nikdy nebudu dbát, při výběru filmu, na hodnocení na ČSFD!! Tohle byla hrůza, vzhledem k obsazení jsem na to začal koukat, ale nedokoukal.

plakát

Díra (2019) odpad!

Pozor, nedbejte dobrého hodnocení. Je to ztráta času a jen vás to naštve, protože - námět super, zápletka dobrá, ale vůbec se člověk nic nedozví a nemá smysl na to koukat. Celej film člověk čeká na nějakou odpověď a stane se z toho absolutni kravina, dokonce bez možnosti domyslet si konec.

plakát

Lovci duchů - Bloodlines (2014) (epizoda) 

Díl se skvělým potenciálem pro vlastní seriál. Herec Nathaniel Buzolic v hlavní roli, no bylo by to skvělý. Až jsem fakt chvíli věřil, že se jedná o nějaký epizodní mix dvou seriálů (viz Flash a Arrow atd.) a Sam s Deanem jsou hosty, ale bohužel, seriál neexistuje, škoda. Nathaniel Buzolic nám bude muset stačit jen jako Kol Mikaelson v Originals.

plakát

Dokonalé repliky (2018) 

Málokterý film dnes udrží mou pozornost od začátku do konce, tento to bravurně zvládl. Jeden z mála filmů, u kterého nerozumím tomu malému hodnocení tady. Velmi dobrý snímek.

plakát

Živí mrtví (2010) (seriál) 

Walking dead aneb jak udělat z béčkového námětu absolutní pecku!