Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Dokumentární

Recenze (1 000)

plakát

X-Men Origins: Wolverine (2009) 

Již čtvrtý díl X-menů mě nechal zcela ledově chladným. Příběh chvílemi nudný, vykalkulovaný, nepodmanivý a nepůsobivý. Jen pár světlých momentů a nadprůměrné herecké výkony přispěly k takovému hodnocení...

plakát

Rychlí a zběsilí (2009) 

Příjemná akční popcornová podívaná. Po nechytlavém třetím dílu přichází opět pokračování, které nechává vzpomenout na výborný první díl. Příběh neurazí, dá se říci, že i potěší, ale o průlomovým se mluvit taktéž nedá. Akční scény s notnou dávkou hyperbolického nadéchu, až to chvílema praští... Stará známá dvojička P.Walker a Vin Diesel určitě potěší nejeden pár divákových očí vzpomínajících na první díl této série.

plakát

Buly (1992) (pořad) 

Sice je tento ,,pořad,, klasika, ale nevím, jak se postavit k hodnocení, resp. podle čeho tento druh pořadu hodnotit...

plakát

Téměř dokonalý zločin (2000) 

Od tohoto filmu jsem čekal větší kvalitu, ale bohužel se mi dostalo průměrného filmu, který se snaží být více mysteriozním snímkem, než ve skutečnosti je. Příběh celkem vykalkulovaný, předvídatelný a dechneberoucí.

plakát

Star Trek (2009) 

Po první projekci Star Treku jsem napsal sáhodlouhý komentář, jenž příliš dobrého hodnocení nepobral...Avšak po neplánované druhé projekci, která následovala přes půl roku poté, se můj názor drasticky změnil. Jako zásadní odpůrce Star Treku nadále odlišuju postavení seriálu a celovečerní film J.J.Abramse. Tento Star Trek má své kvality především v ,,designu", v jakém je divákovi nabízen - bohatá akce proložená humornými hláškami, skvělé hrecké výkony (zejména Zachary Qiunto), hudba, sci-fi provedení a také originální myšlenka...

plakát

Fenomén Gott (2009) (TV film) 

...,,a kdyby blesk tu náhle sjel, srdce spálil na uhel"....

plakát

Třinácté patro (1999) 

Příjemný snímek a lá Matrix, jen s nižším rozpočtem. Podobné téma jako u zmiňovaného Matrixu, ale co se týká pohlcení diváka do děje, celkovou monumentnost a drive celého příběhu, tak je Třinácté patro je s Matrixem neporovnatelný.

plakát

Smrtihlav (1998) 

Film, jehož potenciál je opět neoddiskutovatelným, ale zcela nevyužit. Povedená hudba a atraktivní myšlenka, kdy je prováďen experiment, - SPOILER - jestli např. dál bude vraždit bezúhoný člověk, kterému byla vymazána pamět (čista bez jakéhokoliv většího škraloupu) a poté místo ní importovány vzpomínky některého vraha (pamět zločince). - SPOILER - Bohužel ve filmu působilo mnoho rušivých elementů, film nepůsobil komplexně, chvílema vnášel zmatek a nepochopitelnou nudu v poměru s již řečeným potenciálem. Konec vytaktizovaný a na můj vkus až moc fantaskní.

plakát

The Butterfly Effect 3: Revelations (2009) 

Jako samotný film bych hodnotil třema hvězdičkama, ale z důvodu, že si tento snímek troufá nést označení Butterfly Effect a také kvůli tomu - SPOILER - , že v závěru filmu přijde to samé vyřešení problému jako v jedničce - KONEC SPOILERU -, dávám za dvě hvězdičky.

plakát

Odpor (2008) 

Za samotný filmový obsah hodnotím třemi hvězdičkami, ale ještě musím přidat jednu hvězdičku za skvělé atmosférické prostředí filmu. Také mě potěšil herecký výkon jedný z hvězd trilogie Vřískot Lieva Schreibera.