Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Horor
  • Krimi

Recenze (569)

plakát

Perníkový táta - Svobodný život nebo smrt (2012) (epizoda) 

FlashForward dělá strašně moc a v seriálu se objevuje často. Ten, který se objeví v této epizodě není ani tak šokující, ale rafinovaně poodhrnuje roušku tajemna a v mysli se zjevuje až do finální epizody. Celkově je díl napínavý a nedá vydechnout. Startuje epickou jízdu nejlepší finální série.

plakát

REVENANT Zmrtvýchvstání (2015) 

Obklíčení, přepadení, medvěd, funus, zmrtvýchvstání, zima, kůň, indiáni. Leovy sople. Hardyho vši. Je toho moc! Epické exteriéry a všudepřítomná klemra, kdy se borci ještě máčí v řece mě mučila stejně tak jako ta závěrečná píchačka. Můj komentář není komentář. Vyblil jsem to po návratu z kina abych si trochu ulevil. Až film uvidíte, budete to ze sebe chtít dostat taky. Úžas. Velký koláč složený z koláží těch nezapomenutelných momentů.

plakát

Méďa 2 (2015) 

O chlup lepší než první díl. Nepamatuju, kdy jsem se naposledy takhle chlámal; na celé kolo jako idiot. Výbušně vtipné momenty jsou bohužel prokládány těmi hluchými a nezáživnými. I tak se ale řadí tato série mezi top mých novodobých komedií.

plakát

Osm hrozných (2015) 

Utahané, strašně moc rozvleklé. Ono to pozvolné vyprávěni na škodu nebylo, ale pralo se mi u toho srdce s prdelí. Každopádně film je strašně cool, scenérie, hudba, bombastický interiér se špičkovým obsazením - Tim Roth je ďábel! S gradací v pokročilejší hodině nepřišlo co jsem čekal - v porovnání se shootout scénami v panchartech či Djangovi - a ani závěr mi nijak neučaroval, i přes super rozuzlování. Tarantino tady sklouzl do ještě morbidnějších vod; třeba Daisiina závěrečná linka. Hodně zvratů tady nebudete vůbec čekat a jednou jsem si leknutím skoro cvrnkl do kalhot.

plakát

Projekt minulost (2015) 

Pro cestování časem mám slabost. Všechny ty paskvily co díky němu vznikají a tak. V tomto případě navíc pěkný odvaz protože tahle partička se, tedy aspoň ze začátku, nijak neupejpá a jde do toho po hlavě.

plakát

Zlatá mládež (2015) (pořad) 

Já nevím, no. Jestli jsou v Prahé všichni moji vrstevníci takoví exoti, tak jsem na sebe teda dost pyšný.

plakát

Odebrat z přátel (2014) 

Chtěl jsem napsat, že děj mi přišel dost skromný a obrazovka zase moc přeplácaná. Takže jsem to vlastně napsal. Pěkný finiš.

plakát

Ghoul (2015) 

Těžký nadprůměr, a to ne jen na české poměry. Atmosféra ukrajinského venkova a zaprděné staré barabizny, kůlničky a neprostupného lesa. Slast. A ani příběh ve finále není tak kýčovitý jak by se na začátku mohlo zdát!

plakát

Muž na laně (2015) 

Veselá a hravá forma filmu, v závěru dost dojemná, 3D především při závěrečného přechodu po laně dokonalé. Na druhou stranu jsem byl víc unešený z dokumentu s komentáři samotných spiklenců a fotek z kterých mě mrazilo víc než z téhle digitální přehlídky. / 10.10.2015 kino VM