Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Horor
  • Krimi

Recenze (569)

plakát

Proč právě on? (2016) 

Podle mě je dnes nemožné natočit skvělou komedii. V mnoha případech stačí jen shlédnout upoutávku. Přijde mi, že v žánru se celý děj staví vždy na stejném konceptu a už to začíná být poněkud monotónní.

plakát

Dívka ve vlaku (2016) 

Obsazení i atmosféra je na úrovni. Škoda přílišného přeskakování v ději. Rozuzlení bylo super, ale moc uspěchané. Pro mě solidní thriller, který jen tak nevyšumí.

plakát

Dallas 63 (2016) (seriál) 

První a poslední díly jsou top. Omáčka mezi nimi po stránce kvality celkem kolísá, ale i tak se jedná o výborný seriálový počin.

plakát

Dallas 63 - Porážka (2016) (epizoda) 

Průměr. Jsem trochu v rozpacích a pořádně nevím co si o tom všem myslet. Seriál sjíždí z rozjeté cesty a v závěru na ni opět najíždí. Snad tahle odbočka bude mít opodstatnění v dalším sledu událostí.

plakát

Dallas 63 - Králičí nora (2016) (epizoda) 

Výborný rozjezd. Téma cestování časem mi vždycky učaruje a konec, za který to vzala tato série je hodně zajímavý. Zasazení i zpracování minulosti je kouzelné. Jen mi nesedělo to zaměření do politiky, ale závěr naznačuje, že jen o Kennedym to celé nebude.

plakát

Mělčiny (2016) 

Je na co se dívat.

plakát

Dexter - Náš otec (2008) (epizoda) 

Série začíná dost opatrně. Nedává tušit co se bude dít a jakým stylem se bude děj vyvíjet. Závěr dává tušit, že kromě záporáka se tentokrát bude vyvíjet i Dexterův svět.

plakát

Dexter - Volání krve (2006) (epizoda) 

K plnému hodnocení chybělo málo. Zkazily to různé momenty, u kterých jsem kroutil hlavou s myšlenkou "až moc velká náhoda". Balonkové finále tomu taky moc nepřidalo. Každopádně rozuzlení a hlavně shledání u rodného domu; jeden z nej momentů.

plakát

Dexter - Vidět rudě (2006) (epizoda) 

Famózní scéna na místě činu v hotelu a rozuzlování toho, co se stalo v minulosti.