Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Horor
  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Thriller

Recenze (407)

plakát

Zámek a klíč (2020) (seriál) 

Série 1 - 5* Série 2 - 5* Série 3 - 4*

plakát

V síti (2020) 

Kvalitně zpracovaný na toto téma. Mělo by se to dostat co nejdál a co nejdýl o tom mluvit

plakát

Cannibals and Carpet Fitters (2017) 

Cupid carpets firma která dělá koberce na zakázku, pošle skupinu zaměstnanců do obrovské vily. Ze začátku to vypadá že všechno půjde hladce, než zjistí že ve vile žije rodina kanibalů - Ač jsem to nečekal tak CACF mě mile překvapil. Už od začátku se to rozjíždí a jede to až do konce. O gore scénky které mimochodem vypadají dost dobře tu není nouze a o vtipné dialogy taky ne.

plakát

Cheap Thrills (2013) 

Dva kamarádi se potkají v baru po hodně dlouhé době. U stolu zahlédnou pár který dává peníze za úkoly. Zábava se pomale mění na hru o život. - Byla to pecka.. Trochu krve tam bylo, humoru taky. Splnilo to více než jsem očekával..

plakát

Prvních 100 (2014) (seriál) 

Hledal jsem další postapo seriál a zaujal mě tenhle. Viděl jsem první sérii a můžu říct že super! Docela mě sere jak tady každej píše že je to teen.. Prostředí to bylo něco pro mě.. Opuštěnost, příroda a nějaký ty skupiny to je fakt luxus! Bylo tam dost zábavných i smutných scén. Doufám že se to při další sérii nepokazí. --- Tak druhá série zamnou a musím říct že druhá je lepší než první. Rozjela se do takových otáček až to není možný tolik akce.. ffff. Začíná to vypadat čím dál zajímavěji.

plakát

Rychle a zběsile 8 (2017) 

i přes to že tam bylo fakt dost green screenu tak dávám pět.. povedený díl..

plakát

Monster Man (2003) 

Adama Harley jsou dobří kamarádi a jedou spolu na svatbu kamarádce. Po cestě které jsou napadáni obřím monster truckem naberou ještě dívku jménem Sarah. Na první pohled sympatická dívka ale to ještě neví že se věnuje čarodějnictví. - Opravdu nářezová komedie s prvkami hororu. Mockrát jsem se smál. Záporák opravdu dobrá maska. Jo vypadal děsivě. Prostředí taky super. Na konci bylo vidět že ho fakt masakrovali celou noc..

plakát

Chaos (2005) 

Dvě kamarádky se vydají večer na párty která se koná v nedalekém lese. Když dojdou na párty tak to ještě není rozjetý a chtějí si něčím zkrátit čas. Jdou za mladým mužem, který stojí kousek od nich a zeptají se ho jestli nemá nějaký drogy. Ten jim řekne že jo ale že musí jít s ním k nedaleké chatce. Po delším rozmýšlením na to kývnou. Když dojdou do chatky tak zjistí že v životě neměli nikam chodit. - Po dvaceti minutách už to jede. Agrese a pak naháněčka při které budou dvě úplně výborný gore scénky. Divák si v duchu musí jen říkat že to by zažít nechtěl. Jo líbily se mi a to hodně. Konec už byl taková klasika ale taky se tam objevilo ze pár gore scének ale na ty dvě předešlý to nemělo.

plakát

Mischief Night (2013) 

Emily při auto nehodě přišla o svoji matku a o zrak. Je den před halloweenem a Emily je sama doma. Po chvíli co odjel její taťka pryč tak se jí někdo do stal do domu a není to žádný přítel. Hra na kočku a myš může začít. - Oproti novějšímu dílu je to bomba. Gore scénky, dějová linka taky super. Konec jsem tak trošku předpovídal ale to nevadí.

plakát

Open Grave (2013) 

V jámě kde je kupa mrtvol se probudí muž, který si nepamatuje svoje jméno, jak se do jámy dostal prostě nic. Po chvíli mu pomůže dostat se z jámy neznámá žena a on nachází dům plný lidí, které nezná nebo si je nepamatuje a oni jsou na tom úplně stejně. Časem se jim vrací vzpomínky co se dělo. - Okamžitě musím pochválit prostředí ve kterém se vše odehrálo. Prostředí bylo prázdné a opuštěné což je moje oblíbené. Příběh byl zajímavý a líbil se mi.