Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Sci-Fi
  • Krimi

Recenze (5)

plakát

Záhada Silver Lake (2018) 

Zdlouhavé, nudné... já musím říct, že film mi nedal vůbec nic, celou dobu jsem si říkala, jaké množství drog musím požít, abych se bavila a našla v tom smysl.. dávám 2 hvězdy pouze za Garfielda v hlavní roli.

plakát

Avengers: Endgame (2019) 

Byla jsem raději na premiéře, protože mi bylo jasný, že by se nešlo vyhnout SPOILERŮM. Kina narvaný k prasknutí na všechny časy, dny apod. Teď k filmu. Líbil se mi, musím říct, že si opět ponechal svou velkolepost. Humorné chvilky byly opravdu humorné. Před filmem jsem si říkala tvl 3hodiny dlouhý film? a při filmu jsem si říkala, ať to ještě nekončí, 3 hodiny utekly jako voda. Stan Lee tam opět vykouknul. Celé to bylo promyšlené do posledního detailu, i když samozřejmě zůstávají otevřené některé dějové linky pro které bude jistě ještě prostor. Za mě tam bylo úplně vše-drama, zápletka, věda, komedie, superhrdinové, zbraně, blesky, láska, naděje, smrt, smutek a jistá satisfakce. Jistě si zaslouží všech 5 hvězd..

plakát

After: Polibek (2019) 

Hodnotím kladně,to sexualní napětí mezi hlavnimi herci. Ano, co si budeme povídat, je to pro ženský, je to romantika, pohádka a pro mladé, ideálně teenage holky. Myslím si, že je to opravdu něco mezi velmi nebezpenými známostmi, 50 odstínů šedi a twillight, ale funguje to. Člověk to musí brát s nadhledem, navíc aktéři odmítají drogy a alkohol, hlavní hrdinka je panna, hlavní hrdina je trpělivý a používá ochranu, myslím, že poselství pro mladé to taky splňuje, ale jo, libilo se mi to.

plakát

Ženy v běhu (2019) 

Viděla jsem na dámské jízdě, nic moc od Českých filmů neočekávám, protože mě většinou nebaví, musím říct, že ženy v běhu mě překvapily, trefily se mi do vkusu a jako komedie, u které človék vypne super. Smála jsem se od začátku do konce, samozřejmě určité předvídatelné chvilky tam jsou, ale naposledy mě takto bavily ženy v pokušení. Je to určitě komedie spíš pro ženský. Za mě 70%

plakát

Insidious: Poslední klíč (2018) 

Ze všech dílů zatím nejslabší, jak dějově, tak celkovým dojmem a promyšlením. Za mě celý film stojí na ozvučení a lekacích scénách, chvílema až nelogicky postavenýma, celou dobu jsem si musela říkat, že pokud ta ženská zažila tolik děsivých duchů,démonů apod, tak jak ji mohla rozhodit ,,žena´´ kvůli které přestala se svou prací - viz. 3 díl. Dvojice lovců duchů byla hodně slabá až trapná a neteře samozřejmě jedna krásnější než druhá...