Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Horor
  • Animovaný
  • Komedie

Recenze (3)

plakát

Bohemian Rhapsody (2018) 

Obrovskou poklonu musím smeknout hlavnímu herci, kterého jsem hned od začátku odsoudila, svým brilantním hereckým výkonem mě ohromil, rozesmál a dohnal k slzám. Nehledě na hudební genialitu, pokud byl Freddie Mercury opravdu takový, jakého ho zahrál Rami Malek, pak to byl opravdu vyjímečný člověk.

plakát

Ghost Stories (2017) 

Určitě zajímavý nápad se třemi příběhy, skvělá atmosféra a originální momenty plné napětí a strachu! Kamera vás pořád drží ve střehu perfektními záběry na pozadí, kdy máte neustále tendenci hlídat, co se děje za postavou v záběru. Samozřejmě závěr mě totálně zklamal zabroušením do jakési sociální sféry a protože absolutně uhnul od toho k čemu vás celý film od začátku směřuje, zřejmě se záměrem překvapit - účinek však absolutně opačný. I tak nemůžu dát tři hvězdy, miluji duchařinu a první 3/4 filmu si za mě zaslouží 5 hvězd, za zmršený konec ubírám jednu hvězdu.

plakát

Equalizer (2014) 

Chválím zpracování hlavní postavy, nekomplikovaná, skromná, vnitřní klidná síla - k dokonalosti chyběla trocha skromnosti vw "výkonech". Záporák trochu přehnaný, jinak správně záporácký. První třetina dost dobrá, zbylé 2 akční a drsné potřebují větší zabruslení do příběhu a zapojení ostatních postav, ale to už je na každém. Robertovi dávám 4 hvězdy, filmu 3.