Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Dobrodružný
  • Sci-Fi

Recenze (6)

plakát

Marťan (2015) 

Již od prvního traileru jsem od toho čekal hodně a moje očekávání se naplnilo. Matt Damon předvedl svou rolí, že jeho místo v Hollywoodu je zasloužené. Ridley Scott je frajer, další skvělé dílo na jeho kontě.

plakát

Pink Floyd: Živě v Pompejích (1972) 

Tohle snad ani nepotřebuje komentář. Mít čas a spoustu peněz, tak na tohle koukám v jednom kuse... Fanoušek PF, který tohle neviděl, nebo neslyšel není opravdovej Fanda.

plakát

Pulp Fiction: Historky z podsvětí (1994) 

Girl you'll be a woman soon... Už jen soundtrack vám napoví, že jde o super film. Tarantino se prostě vyzná. Jestli se tohle dílo někomu nelíbilo, tak je buď lhář nebo to neviděl. Rozhodně ale doporučuju každýmu kdo neviděl...

plakát

Skrytá identita (2006) 

DiCaprio a Damon - Dva moji nejoblíbenější herci v jednom filmu. Nemůžu si dovolit ale říct že tenhle film úplně bez chyby. Sem tam se objevily zdlouhavé scény, neobjasněné rozhovory a věci co se do krimi prostě nehodí. Na drouhou stranu zase můžu pochválit skvělé výkony a vlastně i celý štáb za to, jak byl film natočen.

plakát

Pink Floyd: The Wall (1982) 

Tento film rozhodně není pro každého, ale pokud aspoň trochu máte rádi skupinu Pink Floyd, tento film je přímo pro vás! Již při záčátku písně In The Flesh jsem věděl, že tohle dílo je legendární. Když člověka celým filmem provázi hudba Pink Floydů, je to jako z jiného světa. A nemluvě o herecém výkonu legendárního zpěváka Boba Geldofa. Nikdo by to nezahrál tak skvěle, jako právě on. Pro mě tento film je a bude tím nejlepším z filmové historie.

plakát

Strach a hnus v Las Vegas (1998) 

Nevím jestli se tomu dá říct film, který propaguje drogy, ale to vůbec nevadí... Mám rád filmy, o kterých člověk neví co si má myslet a tohle je přesně ten případ, kdy si člověk stále říká na co to vlastně kouká. K filmu ale nemám žadný výčitky, Johnny a Benicio se fakt předvedli.