Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Recenze (120)

plakát

Vikingové - Jól (2016) (epizoda) 

Bjorn byl tentokrát dost teatrální a to je dobře. Spartakův styl kuchání střev mu sedí. Zjevení Páně v podání Rolla a jeho chotě bylo také parádní. Co dodat. Oslavy Vánoc tří rozdílných kultur byly prostě skvělé a závěr oznamující příchod nových trablí. Opět perfektní díl.

plakát

Vikingové - Přísliby (2016) (epizoda) 

Díky dvojitému rozsahu čtvrté série nám tvůrci mohou dopřát mnohem více děje, než v těch původních a tak nám servírují rovnou čtyři zajímavé příběhové linie a konečně vykreslují Ragnarovy pocity, což mi v té předchozí dost chybělo. Zde je ale dostatek místa i na jeho laškování s Číňankou, Bjornovy problémy, nebo třeba Ivarovo složité dětství. Vážně z toho mám radost, tvůrci se po nejslabší třetí sezóně zlepšili ve všech ohledech. Jen ta Lagherta je trochu přehnaná.

plakát

Vikingové - Zabijte královnu (2016) (epizoda) 

Přesně takhle to má vypadat! Nádherná dobová atmosféra, krásné lokace, živé postavy. Čtvrtá série zatím štědře rozdává vše, co divák potřebuje. Druhý díl nabízí hned několik skvěle vygradovaných příběhových linií, kdy jedna je zajímavější než druhá. Dokonalost.

plakát

Vikingové - Dobrá zrada (2016) (epizoda) 

Dokonalý začátek čtvrté série. Jsem rád, že Ragnara nepustili do Valhally, protože ho chci co nejdéle naživu!

plakát

Domek z karet - 46. kapitola (2016) (epizoda) 

Tak jsou zase spolu, navíc ve skvělé formě přichystaní převálcovat všechny, kdo se jim postaví do cesty. Konečně super díl.

plakát

Domek z karet - Série 3 (2015) (série) 

Třetí série je rozhodně scenáristicky nejjednodušší a proto se nejsnáze sleduje. Navíc oplývá nejvíce silnými momenty a někdy až brutálními zvraty. Politika je mnohem tvrdší než kdy dřív a kvůli tomu ubývá taková ta každodenní atmosféra všednosti a uvěřitelnosti. Zábavnost to v sobě rozhodně má, ale kvůli zaměřenosti na mezilidské vztahy, někdy až mafiánské tendence a prudké zvraty, se nevyhneme klišé. A klišé já nemám rád. Spíš ho nenávidím, nebudeme si lhát. A to podle mě třetí sérii nejvíc ubližuje. Přesto je skvělá a mne u ní poprvé vyšlo hodnocení na pět hvězd. Zvláštní. Asi jsem prostě jen konzument závislý na hollywoodském přístupu k divákovi. Ale některé pomalejší díly, jako byl ten s těmi budhisty nebo úplně poslední, byly prostě perfektní, takže si to určitě zaslouží!

plakát

Domek z karet - 39. kapitola (2015) (epizoda) 

Takovýho záporáka nám z Francise udělali… Ještě štěstí, že nám jako náhradu tvůrci dali Claire, která dobře udělala, že se na něj vykašlala. Fandím jí a doufám, že mu dá pěkně na hubu. Ale abych se nezakecal: perfektní, místy až magický poslední díl! Těším se na čtvrtou sérii!