Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (8)

plakát

Šingeki no kjodžin (2013) (seriál) 

Můj první anime seriál, a už se koukám po dalších. Rozhodně stojí za to poznat trošku něco z jiného soudku a prozkoumat anime kulturu. A navíc je tam skvělá hudba.

plakát

Zrodila se hvězda (2018) 

Excelentní nemám co dodat. Všechno bylo tak skutečné a věrohodné,že jsem prožívala každou vteřinu filmu společně s hlavními postavami. Prostě film roku. Tleskám.

plakát

Tiché místo (2018) 

Ó můj bože. Dokonalý, nic podobného jste ještě neviděly.

plakát

Liga spravedlnosti (2017) 

Čekala jsem že po povedené WW mě v kině bude čekat mnohem víc.Film byl až zbytečně moc ukecaný a díky tomu hlavní hrdinové nedostaly moc prostoru se předvést.Nelíbylo se mi zpracování Aquamena který jakmile se dostal na souš už nebyl tak drsnej,pak mě velice sklamal Flash na kterého sem se těšila asi ze všech nejvíc a neskutečně mě naštvalo že zněj udělalai naprostého idiota který se snaží být za každou cenu vtipný ale bohužel jsem se ani jednou nezasmála.Potom WW která mě osobně přišla věčně zmatená.Ostatní postavy byly tak nějak mdlé a nezajímavé nicméně to jsem například u Supemana trochu očekávala. Cyborg(nevim jak se to píše sorry jako) ani snad nevěděl kde je a co dělá.No a nakonec Batman se svými superstroji a vychytávkami by neměl žádnou šanci proti hlavnímu záporákovy jakémusi naštvanému démonovy s kouzelnou sekyrkou.Takže jestli jste hodně velcí fanoušci komixu nebo DC tak si i přesto rozmyslete jestlu to má cenu jít na to do kina.

plakát

Desáté království (2000) (seriál) 

Toto byl seriál mého dětství.Naprosto úžasný pro menší diváky ale myslim si že si na tom najdou něco i dospělí.

plakát

Špunti na vodě (2017) 

To se zase něco povedlo,pěkná svěží komedie u které se nebudete nudit ani na chvíli.