Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Dokumentární
  • Krimi

Recenze (8)

plakát

Případy 1. oddělení (2014) (seriál) 

Musim říct, že po dlouhé době se u nás natočila rozumná kriminálka. Musím zde ocenit i herecký vykon Bolka Polívky. Akorát kdybych měl takhle arogantního šéfa (Miroslav Hanuš), tak okamžitě dám vypověď.

plakát

Krtek a autíčko (1963) 

Animovaná pohádka mého dětství :).Podle mě je to nejlepší česká animovaná pohádka, kterou žádná nepřekoná. Myslím, že dnešní "umělci" dnes něco takového nevytvoří. Snad u žádného dílu Krtka od pana Milera jsem se nenudil jako dítě, pro mě naprostá špička českých animovaných pohádek, naprostý veledílo pana Milera, každý díl Krtka stál za to ať dějově, hudba a pozadí té pohádky jsou bomba. Kolik VHSek jsem tímhle protočil :)) Jak říkám, za mně jasných 5 hvězd.

plakát

Teorie velkého třesku (2007) (seriál) 

Nebudu to hodnotit, protože jsem se na to pravidelně nikdy nekoukal. Ale co jsem to parkrát viděl, tak mě to nějak nezaujalo. Nevím, asi nemám smysl pro humor, ale já jsem se u toho nikdy nějak nebavil co jsem to měl možnost vidět, buď nemám takový smysl pro humor nebo je to jen další z mnoha "amerických primitivních" seriálů.

plakát

Cesta do lesa (2012) 

Jak to většinou bývá, že druhý díly nebo navazování nějakého filmu bývá většinou propadák. Ale tady musím napsat, že se mi to celkem líbilo, film dost navazovat na předešlý (Cesta z města). Ale opět jsme u toho 1 hvězdu jsem opět musel ubrat za p.Hanáka a nesedí mi tam věk té rezky, jelikož dejme tomu, že rok v době, kdy Marák objevil tuto ves byl rok 1999 a tento film měl být v roce cca 2011 a tady té holce je nějakých cca 17, takže tohle mi přijde takový nesmysl, jelikož Anyně by mělo být nějakých 12, ale to vem čert. U filmu by jsme neměli tolik přemýšlet. Jinak opět musím napsat, že film odpovídá žánru a co se týče přírody a atmosféry filmu, tak to bylo povedené.

plakát

Cesta z města (2000) 

Vzhledem k tomu, že tento film už spadá pod "novodobé", tak to zase tak zlé nebylo, žánru to odpovídá, jelikož bylo tam dost vtipných scének, ale musel jsem ubrat jednu hvězdu za neherce T.Hanáka, ten pán mi ve filmech opravdu nikdy neseděl. Jinak film byl celkem OK, ta atmosféra, příroda, obsah i děj, jelikož film má ukázat rozdíl mezi životem na venkově a životem ve městě, což si myslím že účel splnilo. Takže jak říkám, nevidím důvod proč filmu nedat 4 hvězdy.

plakát

Jak dostat tatínka do polepšovny (1978) (TV film) 

Musím smeknout před hereckými výkony všech aktérů v tomto filmu, zejména T.Holého, J. Preissové a F. Němce. Opravdu špičkové výkony velkých herců. Naprosto jedna z nejlepších českých komedií, tady není o čem diskutovat, jasných 5 hvězd. Ačkoliv jsem z té mladší generace, tak vím že dnešní většina "herců" nesahají z této doby ani po kotníky.

plakát

Ordinace v růžové zahradě (2005) (seriál) 

Upřímně, na první díly se dalo celkem koukat. Dnes je to totální odpad, tu jednu hvězdu jsem dal za starý díly. Ty poslední díly, které jsou točeny cca od roku 2010 snad už nejdou nazývat jako žánr rodinný/drama. Mně to už spíš přijde jako totální komedie. Vždyť herců se tam prostřídalo jako ponožek a herecké výkony jsou děsné. Copak, že se tam prostřídalo spoustu herců, byť je to nekonečný seriál, ale mnoho herců, teď už všichni co tam hrají vůbec nedisponují žádným hereckým výkonem. Ale to mně nepřekvapuje, když 95% dnešních českých herců jsou podprůměrní. Ale k tomuto seriálu, opravdu vás baví se koukat na něco, kde se každý s každým jenom podvádí? A kde spousta scének je trapných hlavně s panem Zounarem. A opravdu si myslíte, že by někdo chtěl být ve špitále, kde si každý dělá problémy a podvádějí se? Opravdu je mi smutno kolik oblbnutých ovcí tento hnůj ještě sleduje, je to každého věc co kdo sleduje, ale normální člověk už sledování této trapné "komedie" ukončil.

plakát

Gravitace (2013) 

Vzhledem k hereckému obsazení je pro mně tento Film neskutečným zklamáním. Většinu filmu jsem se nudil, jelikož jsem byl plný očekávání jak se to rozuzlí a ve skutečnosti k žádnému rozuzlení nedošlo. Doktorka R.Stone (Sandra Bullock) jaksi spadla do řeky. A Matt Kowalsky jaksi někam zmizel a tímto ten film skončil. Pro mně jeden z nejnudnějších filmů jaký jsem, kdy viděl. Docela by mně zajímalo podle čeho místní uživatelé a hodnotící filmy hodnotí. Podle mně většinou jen díky hereckému obsazení, nikoliv za předvedené výkony ani za děj či obsah filmu. Jednu hvězdu jsem dal jen za ty efekty. JInak jak říkám jako film totální nuda a herecké výkony strašné vzhledem k tomu jaký má film obsazení.