Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Sci-Fi
  • Animovaný
  • Drama

Recenze (5)

plakát

Spojenci (2016) 

V tomto filmu opravdu figurovala zápletka jako výborná, spletitá a nápaditá, i když chvílemi očekáváná, ale tak už to s těmi hollywoodskými filmy je, protože už je jich tolik, že vymyslet něco ryze nového je poněkud složité. Dobrými, respektive výbornými hereckými výkony se zde nešetřilo což je i logické v tomto hereckém podání, protože minimálně od Bradda Pitta opravdu bych špatný výkon nečekal. Stojí určitě za to se na tento film podívat, protože jeho celkové zpracování je opravdu na jedničku.

plakát

Polda (2016) (seriál) 

Seriál, který není braný vážně, ale je braný s hyperbolou, což mu dodává určitý šmrnc. Jako český seriál docela povedený i když má prvky amerických seriálů.

plakát

Hannah Montana (2006) (seriál) 

Tento seriál si určitě nezaslouží status odpadu a já hned vysvětlím proč. Protože je to tak trapné, až je to vtipné. Ano samé holčičí věci, které jsou nudné, občas se zpívá. Ale, kvůli čemu na tento seriál určitě se stojí podívat jsou naprosto skvělé vtipné hlášky mezi otcem a Jacksonem.

plakát

Anděl Páně 2 (2016) 

Konečně za dlouhou dobu povedená pohádka. Člověku nutí pořád ty americké sr...čky a ani se tomu nedivím ,protože poslední dobou české televize házely jednu pohádku za druhou, ale ani jedna nestála pořádně za nic. Tento titul však vše v dobré obrací. U této pohádky jsem se nepřestal smát ani na vteřinu. Humor tu opravdu nechyběl. Příběh byl také zajímavý, hlavní zápletka mohla být dotaženější, ale co nepokryje příběh, tak určitě vtipné komentáře a situace to plní na jedničku.

plakát

Dítě Bridget Jonesové (2016) 

Tento film neoplývá ani super příběhem, ani nějakým extra humorem, ale zase na druhou stranu neurazí a je to taková večerní oddechovka. Odpočinete se u něho a i občas se zasmějete. Ale je to tak akorát na to, to shlédnout jen jednou, po druhé už by vás to absolutně nebavilo.