Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Dokumentární
  • Krimi

Biografie (3)

Alexandr Pal (herec)

02.11.2021

Ruský divadelní i filmový herec a dabér Alexandr Vladimirovič Pal se narodil v Čeljabinsku německým rodičům. V roce 2012 dostudoval herectví na Ruské akademii divadelního umění a vystupoval například v Majakovského divadle v Moskvě.Za účast na protivládních protestech byl už Alexandr Pal dvakrát zadržen a svou „protisystémovou“… (více)

Álvaro Morte (herec)

02.01.2020

Álvaro Antonio García Morte se objevuje převážně v seriálech španělské produkce, z nichž nejznámnější je patrně La casa de papel. Svou kariéru jakožto seriálový herec započal v roce 2002, kdy vystupoval v několika epizodách Hospital Central. Dále například přijal roli v seriálu Bandolera nebo v telenovelách jako El Secreto de… (více)

Ilja Najšuller (režisér / scenárista / producent)

21.04.2018

Ilja Najšuller je ruský scenárista, režisér a zároveň i člen indie rockové skupiny Biting Elbows. Krátkou dobu studoval na Tisch School of the Arts v New Yorku, ale od studia upustil, protože se mu zdálo „zbytečné“. Nicméně potkal tam několik umělců, se kterými později spolupracoval. V roce 2008 založil kapelu Biting Elbows,… (více)

Reklama