Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Sci-Fi

Recenze (134)

plakát

Fuocoammare (Požár na moři) (2016) 

51. IFFKV Skoro 2 hodiny instantni nudy, naprosto nezvladnuta dramaturgie a tezko pochopitelne selhani u jinak zajimaveho tematu o kterem se musi mluvit... uprchlici jsou zde prezentovani skoro jako zvirata v cirkuse, soucit s jejich situaci se dostavil spise fyzický než myšlenkový.. medvěda z Berlinale si to asi odvezlo jen z povinnosti a ruku na srdce všech dobře hodnotících, kolik jste v hodnocení poškodili lepších dokumentů jen proto, ze treba nemeli tak lukrativni tema?

plakát

Příbuzní (2016) 

51. IFFKV Pomerne vyvazeny obrazek toho, co se posledni roky delo a deje na Ukrajine skrze zmapovani zivotu a nazoru vlastni rodiny... povinnost pro vsechny, kteri v tom maji bordel, ne ze by to necemu pomohlo, protoze bordel v tom evidentne maji i samotni ukrajinci, ale budete muset uznat, ze to neni jen o tom, ze Putin je kurva (ackoli vazne je)

plakát

Špion a básník (2016) 

51. IFFKV mozna ne takova řachanda, jako Houbaření, ale rozhodne kvalitni prace, dobra zapletka, pekne vykreslene postavy se vsemi jejich podivnostmi, prekvapivy konec bez klišé..doporučuji

plakát

Švýcarák (2016) 

51. IFFKV . Must see krejzy tragikomedie, jen pro ty, ktery maji radi hodne ujety humor. Urcite neusnete a urcite si zacnete rikat, ze metvej Radcliffe predvedl asi nejlepsi herecky vykon kariery... a to, ze Dano umi hrat melancholicky vysinute hrdiny vime... takovy soucasny magicky realismus rekl bych

plakát

Týden a den (2016) 

51.IFFKV spise komedie s vaznymi chvilkami...aneb kdyz prozivate opravdu krute zivotni obdobi, silene napady vam budiz odpusteny. Slusne napsano, skvele zahrano, dobre natoceno.

plakát

Země osvícených (2016) 

51. IFFKV... ty dvě hvězdy jsou za kameru a za odvahu...jinak je to slatanina a nevěrohodná replika možných zážitků režiséra z předchozího působení v téhle zemi

plakát

Bridgend (2015) 

IFFKV pocitove jeden z nejtezsich filmu(podle 5 hvezd to nevnimam jako negativum), co jsem kdy videl. Film nenabizi v podstate zadne rozreseni pricin sebevrazd, jen sesbirane indicie. O to horsi to je. Jinak skvele natoceno i zahrano. Trasl jsem se jeste pul hodiny po filmu, to mi naposled provedl Aronofsky.

plakát

Červený pavouk (2015) 

IFFKV Krom skvele vypravy a hlavne kamery docela zklamani. Nemyslim, ze zamer rezisera (na ktery jsem se ho musel po predstaveni radeji zeptat) byl vyjadren dostatecne srozumitelne, tech point mohlo byt na prvni shlednuti zmatecne vic. Filmu s tak bohatou obrazovou strankou dle meho nesvedci absence hudebniho podkladu a o sympaticnosi hlavnich predstavitelu bychom mohli sahodouze diskutovat

plakát

Dřímající obr (2015) 

IFFKV Kluci delaj 《》. Nekteri z toho nevyrostou, nekteri zacali hodne brzo. Myslim ze podstata dnesniho klukovstvi (sigrovstvi) byla zachycena naprosto verohodne a postavy mi prisly uveritelne. Mozna si to nekteri ze starsi generace nechteji pripustit, ale realita dospivani je dnes mozna i hustejsi nez to, co zachycena trojka predvadela pred kamerou. Skvela gradace, skvele zachycene promeny charakteru, respektive uvedomeni si, ze nekde clovek musi uvazovat a chovat se rozumne. Dobre nasnimane, dobrej soundtrack a tu trochu zaverecneho klise tomu klidne odpustim.. zejmena teen generace se bude bavit a verim, ze si z toho odnese i par myslenek, ktery by jejich rodice ocenili.

plakát

Extáze Wilka Johnsona (2015) 

IFFKV Pokud nemáte zrovna náladu na rozjímání o životě a smrti, asi si raději nechte ujít. Ocení spíše třicátníci a výš. Jinak stopáž je docela vražedná, hodina by stačila.