Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Horor
  • Drama
  • Krimi
  • Akční

Obsahy (27)

Upíří deníky - Historie se opakuje

Upíří deníky - Historie se opakuje (2009) (epizoda)

Bonnie má ze svého přívěsku zvláštní pocit, ale odmítá ho vydat Caroline, i Damonovi, a tak se rozhodne, že se s ním vypořádá sama. Stefan se vyhýbá Eleně, protože si myslí, že to tak bude lepší. Ve škole začne vyučovat nový učitel jménem Alaric, díky kterému má Jeremy možnost vylepšit si známku, a do kterého se Jenna zakouká. Stefan z Damona dostane informaci, kvůli které chce přívěsek dostat zpět od Bonnie, chce totiž přivést zpět Catherine. Matt začíná pociťovat náklonost ke Caroline.

Upíří deníky - 162. narozeniny

Upíří deníky - 162. narozeniny (2009) (epizoda)

Stefana překvapí svou návštěvou jeho dávná kamarádka Lexi. Elena se snaží od Stefana stále držet dál. Damon se snaží pomoci šerifce v boji proti upírům. Večer Caroline na Damonovu žádost uspořádá večírek. Lexi se snaží přesvědčit Stefana, že by na ten večírek měli jít a užít si trochu zábavy. Stefan nakonec souhlasí, ale chce se ještě předtím stavit u Eleny a zeptat se, zda se večer uvidí. Elena se odmítá této akce zúčastnit, ale nakonec přijde a seznámí se s Lexi, která jí dá pár rad ohledně vztahů. Damon napadne pár mladých lidí...

Upíří deníky - Posedlost

Upíří deníky - Posedlost (2009) (epizoda)

Viki zůstáva u Stefana a Damona. Stefan se ji snaží naučit se ovládat, aby neubližovala lidem, zatímco Damon ji přesvědčuje, že na zabíjení lidí vlastně není nic špatného. Viki najednou zmizí a zkontaktuje Jeremyho, se kterým si domlouvá sraz na halloweenské párty, kam samozřejmě jde v kostýmu upírky. Stefan s Elenou jsou jim v patách. V jednom momentě se Viki neovládla a napadla Elenu. V tom momentě ji Stefan probodl dřeveným kůlem. Jeremy se nemůže vzpamatovat z její smrti, a tak Elena poprosí Damona, zda by mu tuto vzpomínku nevymazal, a aby mu řekl, že Viki odjela z města a už se nikdy nevrátí. Bonnie byla dva dny u své babičky, která ji pomalu zasvěcuje do čarodějnictví. Skupinka dlouhodobých obyvatel města se začíná vydávat na lov upírů.

Upíří deníky - Ztracené duše

Upíří deníky - Ztracené duše (2009) (epizoda)

Stefan se Eleně přiznává k tomu, že je upír, a žádá ji, aby mu dala jeden den, kdy jí vše vysvětlí, a pak ať se rozhodne sama, jak jejich vztah skončí. Damon je slabý, vydává se tedy do lesa, kde zabije skupinu mladých lidí, kteří se tam jen tak poflakují. Jelikož nemá Damon svůj prsten, který ho chrání před sluncem, je uvězněn v domě, kde mu dělá společnost Viki, kterou později přemění na upíra. Viki to nezvládá a nakonec se napije lidské krve, čímž dokončí proces proměny.

Upíří deníky - Mrtvá pravda

Upíří deníky - Mrtvá pravda (2009) (epizoda)

Stefan zamkne Damona do sklepa, sebere mu prsten, díky kterému na denním světle nehoří, a nechává ho vyhladovět k smrti, aby přišel o všechnu sílu, kterou mu dodávala lidská krev. Viki se začne scházet s Jeremym, ale Jeremy není s jejím životním stylem spokojen. Elena narazí na muže, který tvrdí, že Stefana zná z roku 1953, a tak se rozhodla zjistit nějaké další informace. Nakonec jí dojde, že je Stefan možná upír. U Bonnie se projeví první čarodějnické schopnosti, které se pokouší ovládnout. Damon má pořád dostatek síly, aby dokázal přivolat Caroline, která ho osvobodí.

Upíří deníky - Krev není voda

Upíří deníky - Krev není voda (2009) (epizoda)

Ve městě se koná ples zakladatelů Mystic Falls. Stefan dělá doprovod Eleně a Damon zase Caroline. Na ples jde i Elenina a Jeremyho poručnice Jenna, kde potká svého bývalého přítele, který se snaží o usmíření. Elena se začne vyptávat na bývalou přítelkyni obou bratrů Catherine, ale Stefan o ní nechce mluvit, zatímco Damon řekne svou verzi příběhu. Elena si všimne kousanců na Carolinině těle a začne vinit Damona. Caroline ale tvrdí, že by jí Damon nikdy neublížil. Když na to přijde Damon, pokusí se Caroline zabít, ale je oslaben Stefanovou fintou.

Upíří deníky - Upíří fotbal

Upíří deníky - Upíří fotbal (2009) (epizoda)

Caroline se probouzí vedle Damona, který na ni v noci zaútočil a poté ji zmanipuloval, aby se nikdo nedozvěděl, že ji pokousal upír. Elena pozve na večeři Bonnie a Stefana, aby se lépe poznali. Stefan se dozví, že Bonnie pochází z rodiny čarodějek ze Salemu. Bonnie má ze Stefana zvláštní pocit, který jí připomíná smrt. Trenér fotbalového týmu byl nalezen mrtvý s pokousaným krkem. Damon se začíná zamilovávat do Eleny.

Upíří deníky - Noc komety

Upíří deníky - Noc komety (2009) (epizoda)

Upíři dokáží změnit naše myšlenky a vzpomínky. Dívka, která byla napadená upírem, se probouzí z kómatu, Stefan k ní přijde a přesvědčí ji, že ji napadlo zvíře, nikoli upír. Elena se seznamuje s Damonem, který se snaží Stefanovi zkomplikovat život. Eleny nejlepší kamarádka Bonnie začíná mít vidiny, jelikož její babička věří, že je vědma. Eleny druhá nejlepší kamarádka Caroline narazí na Damona a touží se s ním seznámit.

Upíří deníky - Pilot

Upíří deníky - Pilot (2009) (epizoda)

Stefan přichází do Mystic Falls, kde se seznámí s Elenou, kterou toužil poznat. V městečku dochází k několika záhadným napadením, které se podobají útokům zvířete. Jedna dívka toto napadení dokázala přežít a tvrdí, že za to může upír. Do Mystic Falls přichází i Stefanův bratr Damon.

The Doll

The Doll (2016)

Daniel (Denny Sumargo), který pracuje na stavbě, je povýšen a rozhodne se s manželkou Anyou (Shandy Aulia) přestěhovat do nového domu. Jednoho dne dá příkaz na pokácení stromu, ke kterému se dle ostatních pracovníků váže temná minulost spojená s panenkou, která je na tomto stromě zavěšena. Když večer přijede z práce domů, najde v kufru svého auta právě tu panenku, kterou viděl na stavbě. Anya, která vyrábí panenky, panenku s radostí přivítá mezi ostatní. Později se dozví, že panenka patřila holčičce jménem Uci, která byla zavražděna s celou svou rodinou při loupeži v jejich domě. Daniel s Anyou tomu nepřikládají žádnou váhu, dokud se v domě nezačnou dít zvláštní věci.

Dark - Tajemství

Dark - Tajemství (2017) (epizoda)

Malé městečko Winden na západě Německa je otřeseno zmizením mladého chlapce. Zatímco skoro všichni obyvatelé jsou zaneprázdněni tím, aby udrželi vlastní tajemství, skupinka teenagerů se rozhodne zmizelého chlapce hledat na vlastní pěst.

Rusalka: Ozero mjortvych

Rusalka: Ozero mjortvych (2018)

Rusalka, která představuje samotné zlo, se zamiluje do Marinina snoubence a chce ho od ní odlákat do svého Mrtvého království pod vodou. Rusalka je mladá žena, která byla před mnoha staletími v daném jezeře utopena. Marina má pouze týden na to, aby překonala svůj strach z hluboké vody a postavila se Rusalce v boji o svého snoubence.

Haunted - Mimozemská nákaza

Haunted - Mimozemská nákaza (2018) (epizoda)

Věříte na mimozemšťany? Mladá žena vidí určité záblesky zvláštních lékařských operací, dokud si neuvědomí, že se tohle všechno opravdu děje. Únosy od mimozemské civilizace ji doprovázejí po celý život a má na ně ošklivé vzpomínky.

Haunted

Haunted (2018) (seriál)

Každý jeden díl přináší příběh člověka, který za přítomnosti svých příbuzných či známých vypráví příběh dle skutečné události. V každém díle je vylíčeno, jak se tyto osoby na vlastní kůži staly svědky zvláštních, děsivých, nadpřirozených jevů a nevysvětlitelných událostí, které je pronásledují do současnosti. Tento seriál ukáže, jak tyto události mohou ovlivnit celý lidský život.

Haunted - Ukradený náhrobek

Haunted - Ukradený náhrobek (2018) (epizoda)

Chlapec ukradne na hřbitově náhrobní kámen a daruje ho své přítelkyni. Té se to moc nelíbí a rozhodne se kámen vrátit tam, kam patří, ale hrob není k nalezení. Z tohoto důvodu se rozhodne si ho ponechat a od této chvíle se začnou dít zvláštní věci a dívku začne navštěvovat duch, který se ji snaží ochraňovat.

Haunted - Démon v temnotě

Haunted - Démon v temnotě (2018) (epizoda)

Mladá dívka je přesvědčena, že zlo, které ji pronásleduje, přebývá v suterénu domu její babičky, kde se údajně jeden zvrácený člen rodiny věnoval okultismu. Je možné, že jsou k tomuto místu připoutané nějaké zlé síly?

Haunted - Jatka

Haunted - Jatka (2018) (epizoda)

Dvě sestry vyrůstají osamělé a vyděšené v domě hrůzy, kde jejich sadistický otec, ze kterého se stal sériový vrah, páchá čisté zlo. Všechny své oběti pohřbí na vlastním pozemku a dívky jsou nucené těmto hrůzám přihlížet.

Haunted - Děti ze studny

Haunted - Děti ze studny (2018) (epizoda)

Příběh vypráví o chlapci, kterého tři duchové malých dětí lákají, aby za nimi přišel do suterénu si hrát. V suterénu se nachází stará studna, se kterou jsou tito duchové spojeni. Poté, co chlapec najde starou panenku a vrátí ji ke studni, duchové se mu zavážou, že mu budou pomáhat. Ovšem má tato pomoc nějaké meze?

Haunted - Žena v bílém

Haunted - Žena v bílém (2018) (epizoda)

Po přestěhování do nového domu začíná malý chlapec vidět ve své skříni oběšenou ženu v bílých šatech. Tato postava se k němu vrací každou noc, až do jeho puberty, kdy se mu stala nehoda, při které málem přišel o život. Poté se žena vrátila až po několika letech a chtěla to, pro co si původně přišla.

Living Among Us

Living Among Us (2018)

Příběh vypráví o rodině upírů, která žije ve městě společně s normálními lidmi. Skupina mladých reportérů se vydává o této rodině natočit reportáž, ve které chtějí ukázat způsob a styl jejich života. Jsou ale doopravdy tak neškodní, jak tvrdí?

Reklama