Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Animovaný

Oblíbené filmy (10)

V hlavě

V hlavě (2015)

Nejemotivnější film, který jsem kdy viděl. A to jinak filmy, takhle na mě téměř nepůsobí, tady jsem se, ale musel držet, abych se udržel... Rozhodně to neberu jako komedii (nebo dokonce animovanou komedii), tohle je prostě komlexní film se vším všudy. A neztrácí to sílu ani s dalšími zhlédnutími, viděl jsem to 2x a přiznám se, pokaždé jsem závěrečné pasáže měl nějak zamlžené a rozmazané (takhle silné poocity jsem měl naposled, když Elodin přivolal vitr...) edit: jedna jediná věc mě trošičku zklamala, čekal jsem na konci na tento song: https://youtu.be/IpT5SBg1Mmk škoda.

Bezmocná

Bezmocná (1995)

První dojem po as 5 minutách filmu byl, že je to naprostá blbost, která docela baví. S postupujícím průběhem jsem ale začal mít pocit, že je tam toho mnohem víc a že je to vlastně dost chytrý film. No, občas chci toho chci asi vidět na věcech víc, než tomu ve skutečnosti je.. Na každý pád je ten film superzajímavý tím, že vypraví z úplně jiné pozice, než většina teeen filmů a přitom je dost stejný jako všechny ostatní. To se mi líbí, ta myšlenka "people are just people" . A taky tam hraje Alicia, když jí bylo asi 18.. A taky je to oblíbený film Charlixcx.. (btw na motivy filmu vznikl i song Fancy, což mě dostává k tomu, že soundtrack je taky hodně božský na to, že je to blbá/chytrá teen comedy))) ps: postava christiana mě dostávala do kolen ▬▬▬▬▬▬▬▬▬ po 2. zhlednuti: musim jit na 5*.. ta dokonala nadsazka, se kterou nici vsechny zanrove klise, je az dojimava

Hodný, zlý a ošklivý

Hodný, zlý a ošklivý (1966)

i have nothing to say, dokonale. Tohle ten druh filmu, který obsahuje vše, humor, napětí, vážnost, poselství, prostě plastický obrazsveta v jednom, jak z nějakého Dostojevského románu. A ta hudba..

Láska nebeská

Láska nebeská (2003)

co k tomuto rict? lasku nebeskou muze nemilovat jen totalni pozer, dement nebo clovek bez fantazie. tohle je objektivni pravda prozkousena nyni uz da se rici lety, clovek ani nemuze uverit, ze je ten film uz 14 let stary, prijde mi porad stejny, novy a stejne dobry. coz je dost divne kdyz jsem ho poprve videl tak v 8... jen specialni zminka k hudbe. je naprosto dokonala a perfekcionisticky propracovana, do kazde sceny az neuveritelne padnouci a prestoze se styly stridaji jak na bezicim pase, tak to ani nikdo nezaznamena, protoze to nijakym zpusobem nerusi.

Favoritka

Favoritka (2018)

emma stone je nejlepsi herecka tohoto tisicileti.

Annette

Annette (2021)

cca prvni 2/3 filmu jsem z toho nebyl uneseny (az na oteviraci sekvenci, ta je taky dokonala), jako ne spatny, ale ani nic prevratneho nebo aspon velmi dobreho, proste prumer. no s nastupem simona helberga (ok i herci z tbbt, umi zahrat topove, to jsem necekal) se neco zmenilo, mozna to bylo tim, ze uz si za tu pomerne dlouhou dobu clovek zvykne na tempo a zpusob vypraveni, mozna uz se dostane pod kuzi postavam, nevim, ale zacne to vse fungovat a davat smysl. a zaver.. ten je tak za 10 hvezd, to nemam moc slov. a titulkova scena taky. akorat me mrzi, ze jsem to nevidel v kine, protoze to muselo byt jeste o 2 lvl vyse. proc nema driver jeste oscara nechapu. toho bo burnham komika zahral uplne dokonale, ale co rozjel pote, je nezapomenutelne. sparks rules.

Pod vlivem lásky

Pod vlivem lásky (2008)

Mnohovrstevnate. pici. Nejlepsi film(minimalne hrany) people. Yoko. Leute. Cykl-jakko v MKP kdyz bugg zachranil žanat.....

Shrek 2

Shrek 2 (2004)

kdyz nad tom tak premyslim, tak pro me asi nejsilnejsi kino zazitek vubec.. dokonala gradace na konci filmu