Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Dobrodružný

Obsahy (3)

Dobrák Rover

Dobrák Rover (1991)

Rodney Dangerfield patří mezi populární americké komiky. Můžete ho vidět ve filmech Caddyshack nebo Snadný zisk. Napsal také scénář a písně pro film o psu, Který mu není nepodobný. Dal mu ostatně jméno Rover Dangerfield. Rover žil spokojeně v Las Vegas, ale jednoho dne se ocitl na farmě. Bude oravdu na venkově šťastný? Najde si v novém domově přátele? Určitě si užije hodně legrace, protože s žádným jiným psem se nepobavíte tolik jako s Roverem Dangerfieldem.

FernGully II: Záchrana v poslední chvíli

FernGully II: Záchrana v poslední chvíli (1998)

Animovaný příběh plný písniček nabízí další dobrodružství z deštného pralesa. Zlí lovci mláďat chytají bezbranná zvířátka, aby je za velké peníze prodali do zajetí. Pips, Crysta, Brouččí jednotka, Batty a divoký netopýr vedou výpravu, která musí zachránit jejich unesené přátele. Naštěstí se jim podaří na svou stranu získat dva dobrodsrdečné dospěláky, takže mají v boji mnohem větší šanci na vítězství.

Kouzelná pastelka

Kouzelná pastelka (1964) (seriál)

Malý chlapec, který rád kreslí, pomocí kouzelné pastelky může přivést k životu vše co namaluje. On a jeho věrný pes se vydávají konat dobré skutky.

Reklama