Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Animovaný
  • Drama
  • Akční
  • Krátkometrážní

Recenze (693)

plakát

Dr. Horrible's Sing-Along Blog (2008) (seriál) 

Dr. Horrible's Aing-Along Blog je fakt jeden z nejlepších muzikálů, co jsem viděl. Jako vždy skvělej, ale nyní jinej NPH, nesympatickej Captain Hammer, kterej ale do příběhu skvěle sedne, milá slečna v zájmu obou hrdinů/antihrdinů a parádní Simon Helberg, kterej ale nedostal moc prostoru. Trochu škoda, v BBT hraje parádně. Trochu mi až chybí superlativy, protože i většina songů byla úžasnejch a dva vyloženě perfektní. Prostě masakr. Jediný co se dá vytknout je délka, protože nějakejch 40 minut není moc a nabitou story profrčíte hned.

plakát

Život Briana (1979) 

Lepší než Svatý Grál, ale stále to není na 5*, i když zábava je to ujetá a pořádná. P.S. Mám chuť se na to podívat znova, protože věřím, že by se mi to líbilo určitě ještě víc. Zvlášť protože song "Always look on the bright side of life" je na mém iPod momentálně nejhranější ze všech:)

plakát

Tom a Jerry - Na golfu (1945) (epizoda) 

Další dokonalej díl. Zvlášť začátek s tou boží hudbou a rozsekanym golfovym hřištěm od Tomových marných pokusů trefit se do golfového míčku.

plakát

Tom a Jerry - Potíže s myší (1944) (epizoda) 

Fakt jeden z nejlepších dílů! Ten Jerry je tady obzvlášť svině a Tom s příčeskem vypadá fakt drsně:D

plakát

Tom a Jerry - V psí podobě (1944) (epizoda) 

Ještěže mám všechny Tom a Jerry nahraný na videokazetách, prostě bomba. Když jsem byl menší, nebylo snad nic zábavnějšího.

plakát

Suzumija Haruhi no júucu (2006) (seriál) 

Jedno z vůbec nejlepších anime! Lepší snad než Naruto i Bleach! Nemusí sednout každému, ale mě dostalo tak, že jsem jen seděl a kochal se. Podání příběhu je velmi originální a postavy neokoukané a vtipné. Doporučuju všem anime a/nebo sci-fi / psycho / comedy fanouškům.

plakát

Cradle of Fear (2001) 

Tohle není běčkovej horror, to je minimálně déčkovej. Prostě nízkorozpočtová blbost, na kterou se ani nedá skoro vydržet koukat v kuse, ale když se to zkoukne celý, tak to uvízne v paměti a nevyšumí, jako ostatní horrory této kategorie. Cradle of Filth jsem nikdy moc neposlouchal, ale tady si Dani Filth vyhrál snad ještě víc než s hudbou. Myslím, že chtěl, aby film vypadal tak jak vypadá; jako film s vlastním oplzlým a nechutným stylem. Ale hodnotit nízko to nemůžu, protože to je počin, který nemá obdoby. Edit 18.02.2011: Zpětně si uvědomuju, že je to jeden z horrorů, kterej ve mě zanechal absolutně nejsilnější dojem. Možná proto, že horrory téměř vůbec nesleduji, mě tenhle tak nadchnul. Pokud víte, do čeho jdete, tak Cradle of Fear silně doporučuju! Edit: 06.09.2011: Zvedám hodnocení na pět :)

plakát

Svěrací kazajka (2005) 

Takovýdle filmy mám fakt rád. V něčem mi to připomnělo i Butterfly Effect (Osudový dotek), ne TAK dokonalý, ale stále moc pěknej film, přičemž oba hlavní herci (Brody a Knightley) hrajou naprosto ohromujícím způsobem.