Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Animovaný
  • Komedie
  • Sci-Fi
  • Drama

Recenze (286)

plakát

Kabát: Pohoda (2001) (hudební videoklip) 

Velmi decentní videoklip, který neurazí a není ani zbytečně přeplácaný.

plakát

Muž jménem Ove (2015) 

Parádní drama ze Švédska podané přesně v jejich stylu. Životní retrospektivní pohled na věčně ubručeného starce, který lpí na pravidlech a vyžaduje jejich striktní dodržování. Začátek tvrdý jak skála a postupně časem divák vidí celé spektrum jeho vlastností a dostává se i k pochopení.

plakát

Wednesday - Vedle tebe umírám (2022) (epizoda) 

Hutnější zápletka a velmi zajímavé taneční kreace. Ostatně prakticky celý díl se točí okolo plesu s nečekaným vyvrcholením.

plakát

Wednesday - Přítel, nebo vrah (2022) (epizoda) 

Tajná společnost byla pojata velmi úsměvnou formou, na druhou stranu je škoda možné promarnění potenciálu. Každopádně po ostatních stránkách tento díl opět exceluje a jako celek je výborný.

plakát

Wednesday - Prokletá dívka Wednesday (2022) (epizoda) 

Precizní nástup na scénu přesně v podobě toho správného nádechu Addamsovy rodiny podtrhuje ten správný styl z režie Tima Burtona. První díl rozhodně chytne a nepustí.

plakát

Jódžo senki (2017) (seriál) 

Velmi pohodový a dobře zpracovaný seriál, který má nevšední pointu. Malá lolitka bojující ve válce s geniálním myšlení muže jiného světa rozpoutává něco, co dotyčný svět ještě nezažil. Oči jsou bránou do duše, což tento seriál velmi dokonale ukazuje. Každopádně seriál diváka pohltí a jen tak nepustí.

plakát

Jódžo senki - Kami ga sore o nozomareru (2017) (epizoda) 

Stále velmi slušná rychlost bitev a tempo si drží i tento díl. Myšlenkové pochody se střídají a bitvy pokračují. Opět velmi zajímavý díl s dobrým ozvučením i kresbou. Hlavní hrdinka je stále úplně ďábelská a rozvíjí svůj potenciál.

plakát

Jódžo senki - Purorógu (2017) (epizoda) 

Druhý díl drží diváka v napětí a rozvíjí celý příběh světa, císařství i hlavní hrdinky. プロローグ nezklamal a drží si stále velmi slušné tempo, které nasadil u prvního dílu.

plakát

Jódžo senki - Rain no akuma (2017) (epizoda) 

Velmi zajímavý vstup do tohoto anime zrodem zlé a zákeřné lolitky. O spoustu kontroverze zde rozhodně není nouze a každopádně se divák může těšit na velmi chytlavý příběh.