Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Krimi
  • Dobrodružný

Recenze (5)

plakát

Mumie (2017) 

Těšil jsem se na princeznu a Sofia nezklamala. Začátek dobrý, ale v momentě, kdy se na scéně objeví Dr. Jekyll, se celý film tak divně rozsype a nějak nefunguje. Ať jde Universal do háje s celým tím vesmírem monster. Měli udělat film čistě o mumii a odpustit si Crowea měnícího se ve směšnou kreaturu. Krize scénáristů v Hollywoodu? Asi ano. Jinak obsazení samotné fajn, Cruise stále frajer, plus dvě krásný kočky. Ale to je asi vše.

plakát

Piráti z Karibiku: Salazarova pomsta (2017) 

Tak jedna zvězda za Kayu, jedna za zombie žraloky a velká hvězda za Bardemova Salazara a to jak si s ním trikaři pohráli. Jinak ale blbost, kterou nezachrání ani 300 mega nebo sebešílenější akční scény. Všeho moc škodí.

plakát

Vetřelec: Covenant (2017) 

Očekával jsem podstatně lepší film než byl předchozí Prometheus. Že se Ridley poučil z chyb, a že výměnil scénáristy za někoho lepšího, kdo dotáhne příběh tak, aby se spojil s původním filmem z roku 1979. A ono to neklaplo. Vizuálně k tomu není co dodat, ale dějově to svého předchůdce moc nepřekonalo, což je škoda.

plakát

Slunce, seno a pár facek (1989) 

Srdeční záležitost, která i po víc než čtvrtstoletí neztratila nic ze svého kouzla. Nejlepší Troška.

plakát

Logan: Wolverine (2017) 

Opravdu povedený film, který mi v podstatě degradoval většinu předchozích X-men filmů na neskutečné slátaniny. Počínaje nagelovaným Wolverinem v Posledním vzdoru a konče Apokalypsou od Singera. Asi už jsem jako divák starej a tolik mě neberou filmy, kde lítá tucet mutantů v kostýmech v nepřehledné akci. I proto mě Logan potěšil. Vystačí si s minimem postav (krom konce) a o to víc jde do hloubky. A Jackman do této role prostě dozrál.