Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Animovaný
  • Drama
  • Akční
  • Dobrodružný

Recenze (69)

plakát

Bathory (2008) 

Bathory- nejdražší filmový projekt střední evropy. Waw to zní lákavě. Ale po zhlédnutí filmu, u kterého jsem se aspoň já nemohl dočkat konce zjistíte, že jste viděli milion levnějších, lepších, napínavějších a zábavnějších filmů. Polívka s Mádlem mně do filmu vůbec nezapadali a myslím si, že kdyby film byl o polovičku kratší, tak by mně to vůbec nevadilo. Jinak co se týká zpracování, kostýmů, hudby a sem tam i herců(hlavně Anna Friel), za to dávám ty dvě hvězdičky. Chvíle, které měly být dramatické a velkolepé, těch jsem se často jenom smál. Historické filmy mě nikdy moc nebraly, ale tento film jsem chtěl za každou cenu vidět, ale bohužel to asi byla chyba. Ale tento film mě zase na druhou stranu nezklamal, protože jsem od něho nic moc nečekal.

plakát

Bobule (2008) 

Slyšel jsem, že když se to tady natáčelo, jeden z těch, co se podíleli na vzniku tohoto filmu se ptal, jestli se ty kroje nosí aji do školy:-)...ale přesto všechno, že někteří vůbec neví o co jde, dokázali vytvořit film se správnou atmosférou u kterého není čas se nudit...Honzíku, pamatuješ, v tomhle autě ses málem narodil?...Nepamatuju:-)

plakát

Česká RAPublika (2008) 

Jeden z nejzábavnějších dokumentů, co jsem kdy viděl, ještě aby ne, když byl na plátnech:-)....Asi si možná začnu o něco více vážit českého hip- hopu a konečně vím, koho že si to v té mp3 pouštím:-D...Na druhou stranu, jako dokument připadlo chvilkami dost nepřirozené...Ty otázky od mladých pubertálních holek, jako např. co ho inspiruje k tvorbě jeho textů...podle mě některé momenty byly předem připravené. A za ten průměr by jsme se měli stydět.

plakát

Čokoláda (2000) 

A pak že nevím, na co je pánev:-)...já bohužel vím, na co je čokoláda,a celý film jsem měl na ni chuť. Dost dobrý příběh. Čokoládu miluju, a po tomto filmu ještě více.

plakát

Děti noci (2008) 

Tento film spíš vidím jako sobotní večerní film v televizi- to by bylo ideální. Příběh, jestli se tomu tak dá říct, ničím nepřekvapí a jak už bylo řečeno, Issová jako by si protáhla roli z Dobré čtvrti. Trošku zklamání a zbytečný film.

plakát

Divoká kočka (2002) (seriál) odpad!

Pamatuju si, že jako malý kluk sem chodil za kamarádkou, která žrala všechny telenovely, co běžely v televizi, divoká kočka samozřejmě byla jedna z nich, a vždycky sem musel čekat asi hodinu a půl, než ta děsná hrůza skončí, než si vůbec začla všímat mě. Víc nevím, co bych napsal, protože k tomuto je škoda vůbec něco psát, každý ví, jaká to je blbost.....a to je ještě slabé slovo, sem rád za hodnocení, které tomu odpovídá

plakát

Divoké vlny (2007) 

Po druhém shlédnutí asi po roce jsem musel dát plný počet a divoké vlny nesmí chybět v mojí topce. Tučňáci si v mořských vlnách, v létě surfují při západu slunce, hraje k tomu perfektní soundtrack, pohádka, která se skoro nikomu koho jsem se ptal nelíbila? Proč, protože nebyla tak vtipná? To možná, ale měla v sobě mnoho jiných věcí, které ostatní pohádky nemají, výborně vystižené chování tučňáků před kamerami, výborné kuře a taky konec, protože není důležité vyhrát a takový konec tu ani nebyl potřeba, protože přátelství je cennější, zvlášť v této pohádce.

plakát

Dobrá čtvrť (2005) (seriál) 

Tak za tento seriál jsem strašně rád. Smyczek je naprosto skvělý režisér, a herci mu to vůbec nekazí ( nejlepší především Preissová, Issová, Hanák). Úroveň novy tomuto seriálu nesahá ani po kotníky.. Doposud jeden lepší díl za druhým, jsem zvědavý na ten závěrečný.

plakát

Earth (2007) (TV film) 

Dokument, který si uvědomuje krásnu naší planety, která by mohla být asi pořád, kdyby tady nebyl člověk...dokázal vystihnout problémy naší planety a krásné kouty velmi zábavnou formou. Jsem zvědavý na současný snímek home, který si myslím, že s tímto snímkem bude z části souviset.

plakát

Eragon (2006) 

Nevím, prostě se mně tento film líbil, a hlavně asi proto, že jsem nečetl knihu. Líbili se mně efekty, drak, příběh, soundtrack. Eragon je dobrodružné fantasy, a to je prostě můj žánr. Eragona jsem si všiml, až se začal vysílat na plátnech kin, tak jsem si na něho zašel a jednoduše mně nadchl:-) A asi se ve filmech ještě moc nevyznám, protože já jsem v Eragonovi žádného pána prstenů a jiné fantasy neviděl.