Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Drama
  • Fantasy

Recenze (76)

plakát

Rod Draka - The Queen Who Ever Was (2024) (epizoda) 

Tohle nebylo povedený finále. Nic moc zajímavého, dostali jsme novou nesympatickou postavu, k té hromadě nesympatickych postav, co už máme, prostě slabota.

plakát

Rod Draka - Série 2 (2024) (série) 

O poznání slabší než první série kvůli zaměření seriálu na nezajímavé postavy a z těch zajímavých udělali takový "meh". K tomu přidali pár odpudivých a otravných postav a dílo bylo dokonané. Jestli bude příští série podobně chabá a plná keců a mlácení prázdné slámy namísto akce, asi ji ani nedokoukám.

plakát

Rod Draka - Prostý lid (2024) (epizoda) 

Už v posledním díle se nedělo prakticky nic zajímavého a tady je to vynásobeno dvěma. To je fakt hodně velký propad kvality. Drtivá většina dějových linek se stala nezajímavé tlachání a dříve zajímavé dějové linky jsou teď emoční průjem namísto akce, intrik a zajímavých zvratů. Co to sakra má být?

plakát

Star Wars: Akolytka (2024) (seriál) odpad!

Tohle není Star Wars, tohle je Disney Star Wars. A i když vlastní ta autorská práva, je to jako kvalita bot NIKF v porovnání s boty NIKE, je to jako elektronika z Temu, jako Havlův guláš (google it), prostě podprůměrný brak. Silně nedoporučuji, protože koukatelná byla jediná epizoda.

plakát

Star Wars: Akolytka - Noc (2024) (epizoda) 

No nekecej, poprvé to nebyl úplnej odpad a dám hodnocení rovnou dvou hvězd. Jedna hvězda za souboje - ty narozdíl od zbytku seriálu zjevně dělal někdo, kdo svému řemeslu rozuměl. No za co je druhá hvězda? Za to, že ze seriáu byly v rámci soubojů odstraněny hned dva nesympatické charaktery, o kterých si už ani nepamatuju, jak se jmenovaly. GJ!

plakát

Star Wars: Akolytka - Osud (2024) (epizoda) odpad!

Některým lidem by se asi neměl dávat prostor pro zfilmování jejich vnitřních představ. Kdyby se to paní režisérce jen honilo hlavou.. jenže ona ty slátaniny nafilmovala a to je fakt neštěstí. Zajímalo by mě, kolik akčních figur hrdinů z tohodle seriálu by se prodalo v porovnání se Strormtroopery, Darth Vaderem, mistrem Yodou apod. Tipoval bych, že ty hračky by se z velké části po nějaké době, kdy by je nikdo nekupoval ani se slevou 90%, prostě jen rozemlely a slisovaly do nějakýho plastikovýho pískoviště nebo tak něco..

plakát

Extraktoři (2023) (seriál) 

Z mého úhlu pohledu je to nejhorší mini série co Voyo/Nova za poslední roky udělali. Postavy, které hrál Jakub Štáfek a Jan Révai by potřebovaly mnohem více prostoru a naopak postava, kterou hrála Pavla Gajdošíková by v každé epizodě měla trávit ideálně méně než 20 sekund. U třetího díllu jsem se naučil scény s ní přetáčet a seriál mě pak bavil o poznání víc. Celkově je to ale silně podprůměrné a oproti Jitřní záři nebo Guru je to velkej propadák.

plakát

Extraktoři - Únos (2023) (epizoda) 

Tohle je slabota. Jak se mi všechny minisérie od Voyo líbily, tak tahle je vážně nezábavná. Hlavní vyšetřující agentka je jak vlhkej sen amerických feministek a sympatičností bych jí srovnal s jinými Mary Sue jako je Galadriel z RoP od Amazonu nebo Captain Marvel z Marvels. Asi se Nova snaží být světová, ale bohužel se jí to moc nepovedlo a hlavně tenhle druh světovosti vede k tomu být "broke".

plakát

Ahsoka - Část 3: Čas odletu (2023) (epizoda) 

Nevím proč jsem tomu dal ještě šanci.. Byla to chyba, je to čím dál větší trapnost. Sabine je sympatická asi jako průjem, Ashoka asi jako svrab. Je to chvílemi hrozně nudný,  dialogy trapný, ztráta času.

Časové pásmo bylo změněno