Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tereza s Danou putují pozemní cestou do Indie. V Praze se ve stejnou dobu pod velením Leony Váchové chystá zatčení šejcha Al Rašída. Po akci dostává Leona rozkaz soustředit se na případ obou dívek, které zmizely v Pákistánu. Leona kontaktuje dva české agenty operující v této oblasti – Petra a Teda. (Voyo)

Recenze (27)

mehmed 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak tahle operace se děvčatům a chlapcům z firmy moc nepovedla. Nápad udělat akce civilní rozvědky alá Případy prvního oddělení je chvályhodný počin, ale to by se to nesmělo svěřit novináři a hlavně samozvanému režisérskému nemehlu. I když na jeho obhajobu, tu partu ochotníků, v čele s hlavní hrdinkou, která by se měla držet raději cimbálu a afektovaně přehrávajících youtuberek alias turistek, by nezvládl ukočírovat ani samotný Martin S. Dobré úmysly ani kamera mistra Smutného to už nezachrání. Jedna hvězda jako kredit české zpravodajské komunitě za jejich práci a třeba mě další díly vyvedou z omylu. Jinak definitivně lámu hůl nad Voyo a odhlašuji předplatné. ()

milwaukee 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jen info. Když nějakej čmoud przní mladý český holky, tak cajti se přece vůbec nemusí snažit. Ministr Němec už to přece má vyřešeno. A pokud jde o lidi v nesnázích v zahraničí, tak tohle přesně perfektně zvládne Lipánek. Ale seroš se určitě povedl. První díl těch 80% dostane. A těším se na další. A ještě dotaz na Kmentu. Kdy bude na pořadu dne Dozimetr? ()

Reklama

ledzepfan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Parádní námět a kvalitní kamera ve spojení s exotickými exteriéry to táhne nahoru. Úvodní titulkové intro navnadí na něco nového. Ale.. Výsledek je zatím zoufalý. Naprosto otřesné a papírem šustící dialogy lezou z úst hercům, kteří absolutně netuší jak svou roli uchopit a tak přehrávají jako by stáli na divadelních prknech. Nejzoufalejší je Gajdošíková, její právnickej amant (chemie naprosto nulová), obě turistky a pak třeba i Matásek ve svém štěku. Nechci to svalovat jen na jejich herectví. S tak pitomým scénářem a evidentně bezradnou režií se jejich výkonu nelze divit... Možná se to ještě usadí, nebo to spasí Štáfek s Révaiem. Zatím je to ale křeč. ()

mira007 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První díl nového českého špionážního Voyo seriálu má několik highlightových věcí: 1) exkluzivní námět inspirovaný skutečností z pera Kmenty o unesených Češkách v Pakistánu 2) řemeslně a technicky nadprůměrné  3) produkčně téměř až Netflixovské - lokace na Turecko-iránské hranici (až na ty turecké nápisy jsem věřil, že se to odehrává v Pakistánu) 4) pěkná kamera 5) fajn obsazení ... a pak to má pár malých mušek, které mi brání dát pět hvězd - trochu moc na sílu vykreslení hlavní hrdinky jako vostré holky, což ji zatím moc nevěřím, ale třeba Gajdošíková překvapí. Zbytečné okénko ze soukromí kapku brzdilo drajf ()

MajkHany 

všechny recenze uživatele

Neskutečně hloupé a trapné zpracování, moje srdce tlukotem marnosti zvětšilo mé triko o jednu konfekční velikost, naštěstí až oschne pot studu, že jsem se na něco takového díval, tak se to zase stáhne zpět a ještě po potu zůstane na zádech mapa Pákistánu. Už první scénka, kdy Leona, drsná jako kladivo z OBI, nastoupila na šejcha na střeše, byla úplně zoufalá. Kdyby točili doslovně o extraktorech, tak podívaná na vysloužilé traktory bude jistě zábavnější.. A ty dvě holky ze světa skutečnosti ani nebudu komentovat, kdo proboha může mít v hlavě tak brutálně vylízáno, že jede s blonďatou kamarádkou na dovolenou do Karáčí. Naštěstí to vrchní vyšetřovatelka vysvětlila "nebyly tak hloupé, Afghánistánu se vyhnuly". Tak to potom jo, Mensa se zase jednou otřásá v základech. To je zase jednou dílo jako noha tohle..uuff. Ale já za tyhle věci vlastně děkuji. Člověk si pak násobně více užívá kvalitních filmů. Jen tak dál.. ()

Galerie (48)

Reklama

Reklama