Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Thriller
  • Horor

Deníček (11)

Hra na oliheň

Ne, prostě se k tý druhý hvězde nedokopu, nevím za co. Klasicky velkej boom okolo pořádný shitky. Mělo to něco ala Hostel kříženej Kostkou s více lidma, ale za mě nudně pojatý. Prostě mě to nebavilo. Závěr navíc dojebal celkovej dojem naprosto.. úžasně!

1 HVĚZDA

K zemi hleď!

Jednoznačně film roku (ofc jsem neviděl všechno). Naprostá špička. Hvězdný herecký obsazení s naprosto perfektníma výkonama. Děj, myšlenka toho filmu.. wow.. vymrdalo mi to z hlavy i ten matrix :D kdo by to byl řek, že ještě uvidím filmy nad kterýma i někdo přemejšlí. U tohohle se skoro divím že to prošlo do filmu. Střih, hudba.. ze všeho jsem byl unešenej. Peckoš.

5 HVĚZD

Sexuální výchova 3. série

Cliché. Jedno velký fcking trapný cliché. Začalo to už někdy v půlce druhý série a jen to graduje. Víc převídatelnou věc jsem snad neviděl. Veškerej děj znám prostě už předem a vše se do puntíku vyplní. Pár světlých momentů to má dokonce jsem se i párkrát zasmál, ale víc prostoru by musely dostávat postavy jako ten trhlej učitel, zatím co se to zaměřuje jednoduše na úchyláky.

1 HVĚZDA 

Zaklínač: Vlčí sen (2021)

Pecka! :) Přiznám se, že jsem se trošku bál, že bych mohl být poprvé trochu zklamán ze zaklínače, protože jsem prostě nevěděl co od animovaného filmu čekat a samozřejmě je třeba vzít v potaz, že je to prostě kreslená pohádka, se seriálem nesrovnatelná. Nicméně perfektně vystiženo. Opravdu mě to dost chytlo a celkem jsem nemohl odtrhnout oči. Tvůrci se skutečně drželi toho čeho měli prostě i když se podívám na tohle, stále z toho cítím ten samý svět. Takže plné doporučení :)

 

5 HVĚZD

Cruella (2021)

Byl jsem až překvapen jak moc jsem si film užil :) Nemám co bych vytkl. V rámci žánru si myslím rozhodně zaslouží plný počet. Líbil se mi děj i finální rozuzlení, herecký výkony topka. Na Emmu Stone jsem se těšil, ale líbila se mi ještě víc, než bych čekal. Mohu rozhodně doporučit :)

 

5 HVĚZD

Mortal Kombat (2021)

Achjo,

 

mno co říct. Při spuštění filmu se mi mihla hlavou i myšlenka, že půjdu dát na slepo 5 hvězd, protože přece Mortal Kombat, to je těžký zkazit. No očividně to tak těžký není. Začátek filmu dával jistou naději a těšil jsem se, ale začalo to čím dál víc slábnout. Pojetí mě neoslnilo, ale kdyby to bylo líp zpracovaný, tak by to možná nebyl problém. Od Mortal Kombatu čekáš, že tam budou supr souboje. V roce 2021 bych snad očekával vynikající choreografii, pecka efekty a to klidně o délce několika minut na souboj. Tohle bylo těžce odfláknutý a jediný co občas přišlo byla fatalita, nebo dost nucená hláška z her. Je bezva slyšet "hladké vítězství" nebo "tvá duše je má" ale to musí mít taky nějakej styl a né to tam jebat hlava nehlava.

 

Jo herci, to bylo za mě taky velký zklamání. Nejlepší bych dal Sonyu, pak Kana a Scorpion, jenž měl jen malou roli ušel, dejme tomu ještě babyScorpion, ale jinak se mi to herecký obsazení vůbec nelíbilo. Je fakt vidět že na to byl relativně nízkej rozpočet, což je divný protože tohle podle mě nemohlo stát ani těch 55 milionů dolarů o kterých jsem četl. Co jsem ocenil byla postava Kana a jeho příběh, ale Raiden to bylo zase ultra zklamání.

 

Jinak to, že se příběh dost odklání od originálu, to mi u podobných věcí nevadí, ale musí se to povést no. Tohle se nepovedlo.

Dala by se toho říct spousta ale proč.

 

1 HVĚZDA

Prci, prci, prcičky: Školní sraz

Jak může někdo tuhle sračku ohodnotit líp jak první díl, druhý, nebo vlastně jakýkoli snad kromě ,,na táboře" nepochopím. Nevím co bych tomu vytkl dřív, prostě to nemělo nic. Vůbec nic kromě toho, že tam hrálo staré obsazení. Že se tyhle "po x letech" filmy snaží ždímat z nostalgie chápu a nemám nic proti, ale nemůže to bejt aspoň trošku vtipný? Zasmál jsem se všehovšudy třikrát. Když Stifler strkal Kevinovi prsty do "bobra", když přítel Heather hlásil na Ostreichera a závěrečná scénka Jennifer Coolidge s Eugenem Levym. Jinak mi to po všech stránkách přišla jako moc, moc trapná slátanina. Nedůstojné dosavadní zakončení jinak poměrně kouzelné série. Snad nějaká ta údajná pětka která by měla snad letos? vyjít, bude pojatá trochu jinak, protože tohle byla fakt hrůza.

 

0 HVĚZD

Battle Royale

Film o studentech, který působí, že jej také studenti natočili. Přesto 2 hvězdy zde reprezentují poměrně slušnou zábavu. Není tajemství, že jsem milovník battle royale žánru a sem tam to mělo i nějakou myšlenku. Přesto prostě v mnoha ohledech je film slabota a víc jak 2,5 hvězdy podle mě nejde dát. Hodnocení 76% celkem nechápu. Film chvílema působí, že se u něj měnil scénárista, kterej si nepřečetl o čem to je :D ale když nebudete mít náladu na nějakej vážnej film, nebo fakt kvalitní, řekl bych že se u toho dá dobře zrelaxovat :)

 

2 HVĚZDY

Popelka v teniskách

Na to, co tohle bylo za žánr, je jedna hvězda vlastně vcelku vysokým hodnocením. Kdyby bylo větší rozpětí klidně bych se přiklonil i někam jako 1,5* ale dvě už by zase byly k ostatním hodnocením nefér. Přesto pro někoho kdo má tyhle filmy rád by to mohla bejt dobrá podívaná. Dalo se to přetrpět, bylo to za mě celkem dobře, občas překvapivě vtipně zpracovaný a netvářilo se to příliš vážně, nemělo to úplně hloupý konce zápletek.

 

1 HVĚZDA

Noční zvířata

Za mě velice povedené lehce psychologické drama. Podobných filmů je celá řada, ale o to víc jsem byl spokojenej, že to konečně někdo (Tom Ford) vzal za správný konec. Supr herecké obsazení a jejich výkony. Udrželo to mou pozornost až do konce. Nebyl jsem ničím zklamanej.

 

5 HVĚZD

Já, Earl a holka na umření

Mně se to prostě nelíbilo. Postavy trapný, děj nudnej. Herecký výkony nijak neoslnily. O ničem.. nemám co víc říct. 

 

1 HVĚZDA