Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Sci-Fi
  • Krimi
  • Akční

Recenze (100)

plakát

Oškliví (2024) 

Zajímavé téma, ale tak trochu promarněná příležitost.

plakát

Docent - Sladká odměna (2024) (epizoda) 

Za mě dobrý. Klasický polda Vetchý, zábavný Taclík s Hádkem, elegantní Trojan, démonický Kříž, Ramba od rány. :-) Dobře se na to dívá. Líbí se mi to víc než první série.

plakát

Je to jen konec světa (2016) 

Celou dobu jsem čekala, kdy se ho někdo upřímně zeptá, jak se má, co celou dobu dělal, jestli s někým žije, proč vlastně přijel....a počká si skutečně na odpověď....

plakát

Sanitka (1984) (seriál) 

Seriál jsem viděla několikrát a pokaždé mě něčím překvapí a pokaždé mě dojme. Doktor Skalka odcházející chodbou nemocnice je snad nejsilnější seriálová scéna co znám. Celkově je to takové realistické až syrové, v něčem i zajímavější než Nemocnice na kraji města.

plakát

XXXIII. letní olympijské hry 2024 Paříž - Zahajovací ceremoniál (2024) (pořad) 

Strašně chaotické. Byly tam i zajímavé momenty, ale celé to bylo tak trochu vleklé až nudné. Některá vystoupení mi připadala, jako že je nacvičovala místní střední škola od středy do pátku. K tomu pár věcí (modrý mužíček atd.) byl dost velký úlet.

plakát

Most - Epizoda 3 (2011) (epizoda) 

Přinutila jsem se podívat na tři díly, ale dál už s tím čas ztrácet nebudu. Neduhy současné společnosti....jak banální téma. Robotická policajtka je k nevydržení. Končím s tímto nepochopitelně nadhodnoceným počinem.

plakát

Most - Epizoda 1 (2011) (epizoda) 

Už několik let se snažím dát šanci tomuto seriálu, ale když ten první díl je tak k uzoufání nudnej. Třikrát jsem u něj usnula. Navíc nejsem schopná vzbudit v sobě žádný sympatie k autistické policajtce, naopak je mi hrozně protivná. Ještě se přemůžu a dám tomu šanci, ale to vysoký hodnocení zatím  prostě nechápu.

plakát

Matka v trapu (2024) 

No tak na Netflixu a k uklízení se to dá. Do kina bych na to nešla.

plakát

Dokonalé dny (2023) 

Bylo to fajn, ale chtěla jsem, aby se na konci něco stalo nebo vysvětlilo.

Časové pásmo bylo změněno