Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Sci-Fi
  • Dobrodružný

Obsahy (4)

Láska a válka

Láska a válka (2007) (TV film)

V roce 1917 v severní části Itálie zuří 1. světová válka. Mladá krásná hraběnka Albertina Regis (Martina Stella) pomáhá své vlasti tak, že si jako mnoho mladých dívek dopisuje s vojáky v zákopech. Romantické dopisy od mladého poručíka způsobí, že naivní Albertina se stává na frontě sestřičkou Červeného kříže, aniž by tušila, že dopisy za poručíka psal jeho podřízený seržant Rocco Parri (Daniele Liotti). Shodou okolností se Albertina s Roccem setkávají, a aniž by věděli, že si dopisovali, vzplane mezi nimi láska. Jenže o Albertinu respektive o její majetek má zájem zkrachovalý aristokrat a hazardní hráč kapitán Avogadro (Thomas Trabacchi). Lásce nepřeje ani válka v krutém, ale nádherném prostředí alpských velehor, kde je Rocco zajat nepřítelem.

Nikdo nesmí chybět

Nikdo nesmí chybět (1999)

Čerstvá absolventka základní školy, třináctiletá Wei, se stává ve vesnické škole zastupující učitelkou za vyučujícího, jenž na měsíc odjíždí pryč. Wei je slíbena výplata pod podmínkou, že žádný student nezanechá školy. V chudých čínských vesnicích však často děti musí pracovat, aby uživily rodiny a tak jeden desetiletý žák odchází za prací do vzdáleného města. Strach z toho, že nedostane zaplaceno, nutí vystrašenou ale zarputilou mladičkou učitelku Wei učinit riskantní pokus - najít ztraceného chlapce a dovést jej zpět do školy.

North West Mounted Police

North West Mounted Police (1940)

Texaský ranger Dusty Rivers (Gary Cooper) pronásleduje zločince Corbeaua (George Bancroft) až na území Kanady. Aby jej dopadl, je nucen spolupracovat s policistou Jimem (Preston Foster) z Královské kanadské jízdní policie (RCMP), a brzy se stanou rivaly v souboji o srdce krásné April. Zloduch Corbeau mezitím vyvolá velké povstání utlačovaných indiánsko-běloškých míšenců tzv. mesticů, jejichž cílem se stáva nepočetná RCMP.

Ztracený svět

Ztracený svět (1999) (seriál)

Píše se rok 1920 a vědecká expedice je uvězněna v záhadném ztraceném světě v amazonských pralesích, ovladaném nepřatelskými dinosaury, pralidmi a zaniklými civilizacemi. Expedice je složená z vědce Challengera (P.McCauley), zručnějšího než MacGyver, poctivého lovce Roxtona (W.Snow) se smyslem pro humor, dále z krásné, tajemné a občas zákeřné Marguerity (R.Blakely), odvážné domorodé krasavice Veronicy (J.O´Dell), novináře Maloneho (D.Orth) a od 3.řady je doplňuje dívka z budoucnosti Finn (L.Cox). Každý je zde z jiných důvodu, ale musí spojit sve síly a schopnosti, aby přežili ve Ztraceném světě, kde se často rozhoduje o osudu celé planety.

Reklama