Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Sci-Fi
  • Dobrodružný

Recenze (248)

plakát

Ajťáci (2006) (seriál) 

Mějte mě za barbara, ale že bych byl z IT Crowd nějak zvlášť unesený, se říct nedá.

plakát

Akta X (1993) (seriál) 

První dvě série jsou super, bohužel později je to horší a horší. Myslím, že ty poslední jsem ani neviděl a nijak toho nelituju. To ale neznamená, že se nejedná o velice kvalitní seriál. Nebýt Akt X, možná by seriálový průmysl dnes vypadal uplně jinak. To by jsme měli takové to "oficiální" shrnutí. Za sebe musím přiznat, že se jedná o naprostou srdcovku a nefalšovanou rodinnou zábavu.

plakát

Akta X - Film (1998) 

Tento film se mi velice líbil. Vždy jsem ho považoval za důstojný konec této nesmrtelné dvojice (Mulder a Scullyová). O to víc mě překvapovaly některé názory, že se jedná o velice podprůměrný kousek. Pro mě to byly ty pravé Akta X.

plakát

Akta X: Chci uvěřit (2008) 

Bohužel musím konstatovat, že se mé obavy vyplnily. Snažil jsem se jít do kina bez očekávání a s otevřeným názorem, ale i tak jsem se zklamání nevyhnul. Tento nový film totiž podle mě má s původními Akty X společný tak možná název a ústřední dvojici. Když ho porovnám s těmi nejlepšími díly první nebo druhé řady, tak jim nesahá ani po mimozemské kotníky. První film se mi velice líbil a musím říct, že právě ten považuji za takové důstojné zakončení celé série. Co se týče Chci uvěřit, tak tam toho moc říct nejde. Snad jen to, že se jedná o průměrný (ne-li podprůměrný) detektivní thriler, který postrádá jak atmosféru, tak i zajímavé zvraty. Je mi to líto, protože od Chrise Cartera jsem čekal víc.

plakát

Ally McBealová (1997) (seriál) 

Už jsem viděl mnoho dílů tohoto skvělého seriálu včetně poslední série, ale první ještě nikdy. V současné době to napravuju a dívám se jak zběsilý a strašně mě to baví. Bál jsem se, že bez Ling (má oblíbená postava) to nebude ono, ale to byl omyl. Tech 40 minut, co má jedna epizoda, tak nějak uplyne a mě to ani nepřijde. Pro nekteré herce je zkrátka pojem "životní role" opravdu ušitá na míru. Calistu Flockhart bych si asi opavdu nedokázal představit jinak, než jako tuhle trhlou právničku.

plakát

Americký samuraj (1992) 

Film, ze kterého čiší béčková atmosféra. Pár dobrých bojových scén. Jsou určitě lepší kousky.

plakát

Arachnid (2001) 

Za ten plakát

plakát

Asterix a Olympijské hry (2008) odpad!

To byla ale hovadina. Trůn Uwe Bolla se otřásá, protože možná našel konkurenci.

plakát

Až tak moc tě nežere (2009) 

Americký pokus o Lásku nebeskou nedopadl bohužel tak, jak by mohl. I když se mi tento film líbil, tak mám pocit, že svého plného potenciálu nedosáhl. Zajímavých postav je zde dost a hrají je skvělí herci. Nejvíc se mi líbila postava Gigi, kterou Ginnifer Goodwin zahrála bravurně. Uvěřil jsem jí každé slovo, až si říkám, že některé věci snad čerpala rovnou ze života. Je krásná a sympatická, takže jednoznačně největší plus. Ben Affleck, Jennifer Aniston a Jennifer Connelly své postavy také zahráli velice dobře. Koho jsem až tak nemusel, byla překvapivě postava Scarlett Johansson. Jasně, když ze sebe na obrazovce shazuje šaty, tak globální oteplování dostává zcela nový význam. Herecky ale nepředvedla své maximum.

plakát

Babylon A.D. (2008) 

Filmy s Vinem Dieselem se mi celkem líbí, ale tohle se mu opravdu nepovedlo. Pár dobrých akčních scén, ale kromě toho nic a nuda. Navíc skutečnost, že Babylon A.D. bude v březnu uveden do kin po 2 letech od premiéry ?!?! považuju za vyloženou zhovadilost.