Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Animovaný
  • Komedie
  • Drama
  • Fantasy

Obsahy (4)

It's a Bird Thing

It's a Bird Thing (2017)

Chlapec se po zpozorování ptáčka rozhodne, že chce létat, proto se snaží sestrojit stroj schopný letu. Nicméně porušovat zákony přírody se mu nevyplatí.

Retribution

Retribution (2017)

Rodiče pošlou Willa do obchodu pro medicínu, protože Willův otec je nemocný. Dají mu starožitné hodinky, aby je Will prodal, bohužel na lék to nestačí. Zoufalý mladík stráví večer v hostinci nad sklenicí alkoholu. Když si povšimne, že nějaký muž zanechal na pultě drahocenné hodinky, díky nimž by mohl získat více peněz, neváhá ani minutu a předmět sebere. To se ale původnímu majiteli nelíbí.

Attack of the Potato Clock

Attack of the Potato Clock (2018)

Máte rádi brambory? Hranolky? Bramborovou kaši? Či pečené brambory? Jestli jste milovníci nějakého pokrmu z brambor, tenhle film je přesně pro vás... Aby vám dal lekci.

Rebooted

Rebooted (2018)

Owl Guy je retro superhrdina, jenž přestoupí do jiného komiksu, díky čemuž se setká se svojí lepší, druhou verzí. Nový Owl Guy je po rozhovoru povolán a retro hrdina ho následuje. Při té příležitosti dostane možnost zasáhnout a pomoct svému novějšímu protějšku. Jak se hrdina, jenž už patří do šrotu, zachová?

Reklama